۱۳۹۵ تیر ۱۰, پنجشنبه

وخامت حال، احتمال کما و مرگ؛ تداوم اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده

خبرگزاری هرانا – وضعیت جسمی جعفر عظیم‌زاده کارگر زندانی در شصت‌وچهارمین روز اعتصاب غذا وخیم گزارش می‌شود. با ادامه خونریزی روده‌ها، معده وی نیز دچار مشکلات جدی شده است. پزشک وی درپی وخامت حالش روز جاری اعلام کرده در صورت تداوم اعتصاب غذا وی به کما رفته و خطر مرگ وجود دارد. این درحالی است که مسئولین قضایی هنوز هیچ اقدامی در راستای تحقق خواسته های او انجام نداده اند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، وضعیت جسمانی جعفر عظیم‌زاده کارگر زندانی که در اعتراض به «سرکوب فعالین کارگران و معلمان از طریق پرونده سازی‌های امنیتی» در شصتمین‌وچهارمین روز اعتصاب غذا به سر برده و در بیمارستان بستری است وخیم گزارش می‌شود.
یک منبع نزدیک به خانواده عظیم‌زاده با اعلام این خبر در گفتگو با گزارشگر هرانا با نگرانی ابراز کرد: “معده آقای عظیم‌زاده درحال از کار افتادن است. خونریزی روده هایش ادامه دارد. پزشک وی درپی وخامت حالش روز جاری اعلام کرده در صورت ادامه اعتصاب غذا وی به کما رفته و خطر مرگ وجود دارد.”
این منبع هم‌چنین تاکید کرد: “آقای عظیم‌زاده هم‌چنان از شکستن اعتصاب خودداری می‌کند و به دلیل ضعف جسمانی توان صحبت کردن را از نیز دست داده است.”
شایان ذکر است روز گذشته سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه ای نسبت به در خطر بودن جان جعفر عظیم‌زاده هشدار داد. این سازمان در بیانیه مذکور با اشاره به بیهوشی سه روز پیش وی در بیمارستان بر اثر ضعف ناشی از دوماه اعتصاب غذا و سخن دادستانی تهران مبنی بر «عدم انجام هیچ کمکی حتی در صورت مرگ آقای عظیم‌زاده» از مقامات ایران خواست این فعال صنفی را فورا و بی قید و شرط آزاد کنند.
جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اسفندماه سال ۹۳ از سوی دادگاه انقلاب به شش سال حبس و دو سال محرومیت از «فعالیت در فضای مجازی و رسانه‌ها و مطبوعات» محکوم شد.
این فعال کارگری که از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران برای افزایش حداقل مزد بوده، به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمعا به شش سال حبس محکوم شده است.
صلواتی، قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، در این حکم مجازات های این فعال کارگری را تجمیع نکرده است.
از جمله مصادیق اتهامات عظیم‌زاده، تشکیل اتحادیه آزاد کارگران ایران، تشکیل اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار، همکاری با کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری، شرکت در تجمع روز جهانی کارگر پارک لاله در سال ٨٨، هدایت کارگران در اعتراضات سال ٨۴، اقدام به تشکیل و برنامه ریزی و مدیریت تجمعات کارگری در زمان دولت جدید و تهدید به تجمع و اعتصاب در اسفند ماه سال ۹۲ بوده است.
عظیم‌زاده همچنین به علت جمع آوری طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران و تجمعات در مقابل مجلس و وزارت کار و هدایت و اجرای این تجمعات، اعتراض به مزد مصوب، شکایت از سعید مرتضوی به عنوان نماینده هزار کارگر، اعتراض به ایجاد تغییرات ضدکارگری در قانون کار، نشست و ملاقات با دیگر تشکل های مستقل کارگری از قبیل سندیکای کارگران شرکت واحد تهران، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، کمیته هماهنگی، کمیته پیگیری و مصاحبه با برخی رسانه‌های برون مرزی محکوم شده است.
جعفر عظیم زاده، در آستانه روز جهانی کارگر سال ۹۳‌ از سوی ماموران امنیتی در تهران بازداشت و پس از ۴۶ روز با قید وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
وی در تاریخ ۱۷ آبان‌ماه سال ۹۴ بر اساس ابلاغیه شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۳۳ اوین، برای تحمل شش سال زندان خود را به دادسرای مستقر در زندان اوین معرفی و به بند هشت این زندان منتقل شد
jafar azimzadeh



۱۳۹۵ تیر ۹, چهارشنبه

تشکیل پرونده جدید و جلسه بازپرسی برای حسن رستگاری در زندان ارومیه

خبرگزاری هرانا – حسن رستگاری زندانی سیاسی زندان مرکزی ارومیه درپی شکایت مسئول اندرزگاه مربوطه، پرونده جدیدی برایش تشکیل شده و روز پنجشنبه گذشته با انتقال وی به دادگاه انقلاب ارومیه، جلسه بازپرسی این زندانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسن رستگاری زندانی سیاسی زندان مرکزی ارومیه درپی شکایت مسئول اندرزگاه مربوطه «حسین قره باغی»، پرونده جدیدی برایش تشکیل و روز پنج شنبه گذشته با انتقال وی در شعبه ۶ بازپرسی دادگاه انقلاب ارومیه، جلسه بازپرسی این زندانی برگزار شد.
یک منبع نزدیک به این زندانی سیاسی در گفتگو با گزارشگر هرانا با اعلام این خبر در این‌باره توضیح داد: “آقای رستگاری در بند زندانیان غیر سیاسی نگهداری می‌شود. روز سه شنبه ۱۱ خردادماه مسئول بند آقای حسین قره باغی قصد داشت تخت وی را به زندانی دیگری بدهد که با مقاومت او روبرو شد. چندتن از زندانیان عادی با تحریک مسئول بند این زندانی سیاسی را مورد ضرب‌وشتم قرار داده و او به طور تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شد.”
این منبع مطلع در ادامه افزود: “آقای رستگاری در چند روزی که در سلول انفرادی بود نیز توسط همان زندانیان عادی با هماهنگی مسئول بند و رئیس جدید زندان آقای صفری، چندین مرتبه مورد ضرب‌وشتم شدید قرار گرفت. این موضوع باعث اعتراض شدید زندانیان سیاسی بندهای مختلف کل زندان قرار شد.”
وی در پایان تاکید کرد: “همین موضوعات و حواشی باعث تشکیل پرونده جدید و دادگاهی شدن آقای رستگاری شده است.”
حسن رستگاری، ۴۳ ساله شهروند ایرانی-ترکیه ای در تاریخ ۵ آبان‌ماه سال ۹۳ در شهر ارومیه دستگیر شد.
آقای رستگاری با اتهامات «اخلال در نظم عمومی، اقدام علیه امنیت ملی و همکاری با گروه‌های مخالف کرد» از سوی دادگاه انقلاب شهر ارومیه به ۱۵ سال حبس محکوم و این حکم در دادگاه تجدید نظر تایید شده است

orumiyeh_prison2

۱۳۹۵ تیر ۸, سه‌شنبه

گزارشی از آخرین وضعیت ۶ زندانی اعتصابی

خبرگزاری هرانا – اعتصاب غذای دست‌کم پنج زندانی عقیدتی و امنیتی از جمله جعفر عظیم‌زاده، احسان مازندرانی، محمد عبدالهی، شهرام پورمنصوری و ایوب اسدی در زندان‌های مختلف کشور در اعتراض به وضعیت‌شان هم‌چنان ادامه دارد. در این میان وضعیت جسمانی تعدادی از آنان از جمله احسان مازندرانی و جعفر عظیم زاده نامناسب گزارش می‌شود. نرگس محمدی زندانی دیگر نیز از امروز در اعتراض به عدم اجازه تماس تلفنی با فرزندانش اعتصاب غذای خود را آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احسان مازندرانی، جعفر عظیم‌زاده، محمد عبدالهی، شهرام پورمنصوری، ایوب اسدی و نرگس محمدی در زندان‌های اوین، رجایی‌شهر، ارومیه و کاشمر در اعتراض به وضعیت‌شان در اعتصاب غذا به‌سر می برند. حال عمومی تعدادی از آنان وخیم گزارش شده است.
جعفر عظیم‌زاده کارگر زندانی در زندان اوین در اعتراض به «سرکوب فعالین کارگران و معلمان از طریق پرونده سازی‌های امنیتی» در شصتمین روز اعتصاب غذا به سر می برد. این کارگر زندانی از چندی پیش درپی در وخامت حالش در بیارستان بستری است. آقای عظیم زاده امروز به مدت چندین ساعت بیهوش شده است.
عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران روز پنجم تیرماه پس از پذیرش ملاقات با همسر جعفر عظیم‌زاده فعال کارگری زندانی گفته بود برای او هیچ کاری نمی‌کند حتی اگر بمیرد.
جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اسفندماه سال ۹۳ از سوی دادگاه انقلاب به شش سال حبس و دو سال محرومیت از «فعالیت در فضای مجازی و رسانه‌ها و مطبوعات» محکوم و درحال حاضر در بند هشت زندان اوین نگهداری می شود.
احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار و مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان در چهل و چهارمین روز اعتصاب غذا به سر می‌برد. وی یک هفته پیش دچار ایست قلبی شد و به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سینا منتقل شد.
سام حسینی، برادر همسر احسان مازندرانی در گفت وگو با وب‌سایت «خبرنگاری جرم نیست» گفته بود: «احسان امروز در سلول از هوش رفت. در ابتدا تصور می‌کردند که افت فشار است و او را به بهداری زندان اوین منتقل کردند.»
حسینی می‌گوید: «احسان هم اکنون احیا شده است و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان سینا بستری شده.»
لازم به ذکر است با اینکه وضعیت سلامتی و هوشیاری آقای مازندرانی مبهم است اما با توجه به عدم بیان پایان اعتصاب غذا از سوی وی یا منابع نزدیک وی هرانا تداوم اعتصاب یا پرهیز تغذیه مناسب از سوی وی را گمانی جدی می داند.
شهرام پورمنصوری زندانی امنیتی در زندان رجایی‌‍شهر کرج، که در ۱۷ سالگی بازداشت شد و اکنون شانزدهمین سال حبس خود را می گذراند در اعتراض به وضعیتش در اعتصاب غذا به سر می‌برد. از زمان دقیق شروع اعتصاب غذای وی اطلاع دقیقی در دست نیست. اما میتوان تایید کرد این زندانی حداقل بیست روز است که در اعتصاب غذا به سر می برد و طی این مدت ۱۱ کیلوگرم از وزن خود را از دست داده است.
محمد عبدالهی زندانی سیاسی محکوم به اعدام در زندان مرکزی ارومیه که چندی پیش نسبت به اجرای حکمش نیز هشدار داده شد، در اعتراض به حکم «ناعادلانه» و نحوه رسیدگی به پرونده از نهم خردادماه در اعتصاب غذای نامحدود به سر می‌برد. وی بیش از بیستم خرداد در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و دست‌کم یک بار درپی وخامت حالش به بهداری زندان منتقل شده است.
ایوب اسدی زندانی سیاسی بیمار و تبعیدی به زندان کاشمر نیز در اعتراض به عدم رسیدگی پزشکی، عدم اعطای مرخصی استعلاجی و محکوم شدن به ۲۰ سال حبس «ناعادلانه» در بیست و دومین روز اعتصاب غذا به‌سر می‌برد.
روز جاری یک منبع نزدیک به خانواده اسدی در گفتگو با گزارشگر هرانا در مورد آخرین وضعیت این زندانی سیاسی گفت: “شنبه گذشته خانواده ایوب برای پیگیری کارش به مشهد رفتند و در دیدار با دادستان استان خراسان رضوی به خانواده او گفته است برایش هیچ کاری نمی کند بمیرد هم مهم نیست.”
نرگس محمدی، نائب رییس کانون مدافعان حقوق بشر که اینک در بند زنان زندان اوین به‌سر می‎برد، از امروز – هفتم تیر ماه ۱۳۹۵-  به‌ علت اجازه ندادن مقام‌های مسئول برای برقراری تماس تلفنی با فرزندان خردسالش اعتصاب غذا کرد. وی با نگارش نامه ای به شرح محدودیتهای غیرقانونی اعمالی و دلایل اعتصاب غذایش پرداخته است.
 نرگس محمدی، نایب‌رییس کانون مدافعان حقوق بشر، عضو کارزار لغو گام به گام اعدام، کانون شهروندی زنان و رییس هیئت اجرایی شورای صلح ایران، در مجموع به ۱۶ سال زندان محکوم شده است اما با توجه به قانون جدید مجازات اسلامی و اجرای ماده ۱۳۴، ۱۰ سال از این حکم اجرا خواهد شد.
نرگس محمدی، در حالی که بر اساس نظر پزشکان متخصص در سال ۱۳۹۱ برای ادامه درمان به‌طور موقت از زندان آزاد شده بود، با وجود ناتمام ماندن مراحل درمان در ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ با مراجعه نیروهای امنیتی به منزل شخصی‌اش و با حکم دادستانی تهران بازداشت و برای سپری کردن محکومیت شش ساله راهی زندان اوین شد
6-zendani-etesabi


۱۳۹۵ تیر ۷, دوشنبه

مریم نقاش زرگران به زندان اوین بازگشت / گزارش تصویری

خبرگزاری هرانا – مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی بیمار که در مرخصی استعلاجی به‌سر می‌برد، علی‌رغم عدم تکمیل دوره درمان با توجه به مخالفت دادستانی جهت تمدید مرخصی و تهدید به ضبط وثیقه، لحظاتی پیش خود را به زندان اوین معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی بیمار بند زنان زندان اوین که در تاریخ ۱۷ خردادماه در یازدهمین روز اعتصاب غذا به مرخصی درمانی اعزام شده بود، علی‌رغم عدم تکمیل دوره درمان و با مخالفت دادستانی جهت تمدید مرخصی و تهدید به ضبط سند ۳۵۰ میلیون تومانی وثیقه، لحظاتی پیش خود را به زندان اوین معرفی کرد.
خانم نقاش زرگران در اعتراض به عدم رسیدگی به بیماری‌ها، وضعیت پرونده، عدم آزادی مشروط و مخالفت با اعطای مرخصی در اعتصاب غذا به سر می‌برد و پس از یازده روز اعتصاب غذا به مرخصی درمانی اعزام شده بود.
یک منبع نزدیک به خانواده زرگران با اعلام این خبر در گفتگو با گزارشگر هرانا گفت: مریم پس از مرخصی با این‌که به تمامی خواسته هایش نرسیده بود با درخواست خانواده و دوستانش اعتصاب غذایش را شکست. او هم‌چنین تهدید کرده در زندان اگر به خواسته هایش رسیدگی نشود سه روز بعد از عید فطر دوباره دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهد زد.
روز نهم خردادماه سال جاری هرانا گزارش کرده بود مریم (نسیم) نقاش زرگران زندانی عقیدتی و بیمار در بند زنان زندان اوین در چهارمین روز اعتصاب غذایش در اعتراض به عدم رسیدگی به بیماری‌ها، وضعیت پرونده، عدم آزادی مشروط و مخالفت با اعطای مرخصی، به‌طور اورژانسی به بیمارستان شهدا منتقل شد با این‌حال بدون درمان و درحالت بیهوشی به زندان بازگردانده شد.
لازم به یادآوری است این نوکیش مسیحی در همان روز در ادامه اعتراضات خود از رفتن به ملاقات خودداری کرد، در پی این اقدام اکثر هم‌بندیان او نیز در حمایت از اعتراض وی از رفتن به ملاقات خودداری کردند. گفته می‌شود این اعتراضات باعث فراهم شدن زمینه مساعد انتقال وی به بیمارستان بوده است.
پیش‌تر هرانا گزارش کرده بود، مریم (نسیم) نقاش زرگران زندانی عقیدتی بند زنان زندان اوین دچار درد شدید در ناحیه گوش و سرگیجه مستمر شده‌ است. پزشکان بهداری زندان پس از رسیدگی اولیه به وی گفته‌اند تا دو هفته آینده نباید سرش را تکان دهد، در صورت عدم بهبود لازم است تحت عمل جراحی قرار گیرد. با این حال همچنان دادستانی با مرخصی استعلاجی یا اعزام وی به بیمارستان مخالفت می کند.
نسیم زرگران به دلیل ابتلا به بیماری ASD حدودا ٩ سال قبل تحت جراحی قلب قرار گرفت و نیاز مبرم به مراقبت های ویژه و مستمر پزشکی دارد. علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شده است که پس از ماهها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می برد. زرگران همچنین در ماه‌های زندان به کم خونی شدید، بیماری قند و چربی خون مبتلاست که به دلیل عدم صدور مجوز از سوی نهادهای قضائی مربوطه پروسه درمانی وی مغفول مانده است.
مریم (نسیم) نقاش رزگران نوکیش مسیحی اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت. این بازجویی ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده وی همراه بود، اغلب در مکان های غیر رسمی و حول پرسش از کلیسای خانگی و جامع ادامه یافت.
وی نهایتا چند روز پس از بازداشت سعید عابدینی، شهروند ایرانی-آمریکایی که برای تاسیس پرورشگاه در شمال ایران به کشور بازگشته بود، از سوی پلیس امنیت به صورت تلفنی احضار و بازداشت شد و در همین روز منزل پدری وی مورد تفتیش و کتاب ها و جزوات دینی و لوازم شخصی وی توقیف شد.
این نوکیش مسیحی پس از بازداشت جهت انگشت نگاری به زندان اوین منتقل و بدون هیچ گونه تفهیم اتهامی به ساختمان وزرا منتقل شد. وی به مدت ۵ شبانه روز بدون بدوی ترین امکانات بهداشتی در این مکان بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفت. اغلب موضوع سئوالات در مورد کیفیت برگزاری مراسم در این کلیساها بود.
خانم زرگران نهایتا به زندان اوین منتقل و از سوی شعبه ٢ دادسرای شهید مقدس تفهیم اتهام شد. تنها اتهام وارده به وی تبلیغ علیه نظام بود.
مریم نقاش پس از ١٩ روز بازداشت موقت در بند نسوان اوین با قید وثیقه ٧٠ میلیونی آزاد شد. وی توسط قاضی مقیسه، ریاست شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد. این در حالی‌است که چنین اتهامی هرگز به وی تفهیم نشده بود.

photo_2016-06-27_17-56-52



یورش نیروهای لباس شخصی به یک اجتماع مسیحی در کرج!

حاضرین در جلسه را متهم به برگزاری جلسه فسق و فجور  به علت خواندن سرود های پرستشی مسیحی در شب قدر وبی احترامی  به ماه رمضان کرده اند!
به گزارش یک منبع مطلع  به خبرگزاری صدای مسیحیان ایران (Vocir) روز جمعه چهار تیر ماه ۱۳۹۵  ، نیروهای لباس شخصی با یورش  به منزل آقای سعید ترابی از خادمین کلیسای کرج حاضرین در جلسه را بازداشت و به محل نامعلومی منتقل کرده اند!
بر اساس این گزارش، علاوه بر آقای ترابی  و همسر ایشان (لیلا ترابی )،خانم‌ها نسترن غیاثی،شهین شهابی و همچنین آقای وحید ترابی و همسر وی خانم زینت هادیفر را به محل نامعلومی منتقل کردند.
به گفته یکی از نزدیکان آقای ترابی به خبرگزاری صدای مسیحیان ایران،مامورین لباس شخصی با توهین و فحاشی حاضرین در جلسه را متهم به برگزاری جلسه فسق و فجور در شب قدر و هتک حرمت به ماه رمضان کرده اند! (به علت خواندن سرود های پرستشی)و پس از بازرسی منزل مسکونی آقای ترابی کامپیوتر و تمام کتب و مقالات مسیحی وی ،گیتار و حتی تبلت فرزندش را با خود برده اند.
لازم به ذکر است در  مهر ماه و دی ماه سال گذشته آقای ترابی دو مرتبه به ستاد خبری وزارت اطلاعات در شهر کرج جهت توضیح به به سوالات آنها احضار شده بود.
 با توجه به وعده های  حسن روحانی رییس جمهور به ظاهر میانه رو در مورد حقوق اقلیت های مذهبی که پیش از انتخابات سال ۱۳۹۲ که به پیروزی وی منجر شد هیچ تغییری در وضعیت حقوق بشر و همچنین حقوق اقلیت های مذهبی در ایران مشاهده نشده است چه بسا فشار ها به مراتب افزایش هم یافته است.
همچنین در گزارش سازمان ملل  بطور مفصل و دقیقی آمده است که جمهوری اسلامی هنوز به آزار و اذیت نوکیشان و ایماندران مسیحی همچنین به زندانی کردن آنها به خاطر ایمانشان  ادامه میدهد ،و گزارش شده که جمهوری اسلامی  کلیساهای خانگی و همچنین مسیحیان انجیلی را همچنان تهدیدی بر علیه امنیت ملی میداند، حداقل تعداد ۴۹ نفر از ۳۰۷ زندانی اقلیت های مذهبی  که در زندانهای مخوف جمهوری اسلامی به سر میبرند از ایمانداران مسیحی هستند.همچنین در گزارش سالیانه سازمان ملل آمده است که رفتارهای خصمانه جمهوری اسلامی نسبت به سایر اقلیت های مذهبی یهودیان،بهاییان،زرتشتیان و دراویش همچنان ادامه دارد.
http://vocir.org/?p=2872









۱۳۹۵ تیر ۵, شنبه

آخرین لیست زندانیان سیاسی بند زنان زندان اوین

خبرگزاری هرانا – در بند زنان زندان اوین موسوم به بند نسوان که بسیاری از زندانیان آن مادرانی رنج کشیده هستند هم‌چنان امکان تماس تلفنی برای زندانیان فراهم نیست، ملاقات‌های آن‌ها محدود است و مشکلات محیطی بسیاری در این محل به چشم میخورد، گزارش پیش رو به اسامی، وضعیت و اتهامات ۲۴ زن زندانی سیاسی – امنیتی در این زندان اختصاص دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در حال حاضر ۲۴ زندانی سیاسی، عقیدتی و امنیتی در بند زنان زندان اوین نگهداری می‌شوند.
اسامی این زندانیان به همراه جزئیات احراز شده توسط هرانا در پی می آید:
۱- مهوش شهریاری ثابت ۶۴ ساله
اتهامات: راه اندازی و گسترش تشکیلات غیرقانونی جامعه بهایی و اجتماع و تبانی
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: بیماری مفاصل و پوکی استخوان
سوابق: عضو هیات ۷ نفره سران بهایی معروف به “یاران ایران”
۲- فریبا کمال آبادی ۵۴ ساله
اتهامات: راه اندازی و گسترش تشکیلات غیرقانونی جامعه بهایی و اجتماع و تبانی
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
توضیحات: عضو هیات ۷ نفره سران بهایی معروف به “یاران ایران”
۳- مریم اکبری منفرد ۴۱ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
حکم اولیه: ۱۵ سال حبس تعزیری
توضیحات: حمیدرضا اکبری منفرد و برادر دیگر ایشانبه اتهام مشابهی در زندان رجایی شهر هستند.
۴- ریحانه حاج ابراهیم دباغ ۳۵ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
محکومیت: ۱۵ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: بیماری کولیت روده و ناراحتی پا
توضیحات: از دستگیر شد گان عاشورای ۸۸ که همراه با همسرش، احمد دانشور و پدر شوهر و مادر شوهرش دستگیر شد. برای اعزام وی به بیمارستان و غیره به علت بیماری گردن و استخوانی از استفاده دستبند عاجز است که بارها تقاضای عدم استفاده از دستبند را نموده است و همچنین همسر ایشان در بند ۳۵۰ زندان اوین با حکم اعدام از بیمارهای متعدد رنج میبرد، این درحالی است که پدر آقای دانشور نیز دارای حکم اعدام به دلیل فعالیت سیاسی است.
۵- صدیقه مرادی ۵۷ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: مبتلا به بیماری های متعدد
توضیحات: تجربه بازداشت در دهه ۶۰ را دارد، درخواست آزادی مشروط او به دیوان عالی کشور ارسال شده است اما تاکنون بی جواب مانده است.
۶- نرگس محمدی ۴۴ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی و تشکیل و عضویت در گروه غیرقانونی
محکومیت: ۷ سال حبس تعزیری بعلاوه ۱۶ سال محکومیت جدید
وضعیت پزشکی: این زندانی مدنی که به بیماری‌های آمبولی ریه و فلج عضلانی مبتلا است
توضیحات: فعال مدنی و فعال حقوق زنان که به علت فعالیت های حقوق بشری، شرکت در تظاهرات علیه اسیدپاشی، سخنرانی بر مزار ستار بهشتی در بازداشت به سر می برد.
۷- زهرا زهتاب‌چی ۴۶ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: حضور طولانی در سلول انفرادی موجب آسیب‌های جسمی جدی بر وی شده است
توضیحات: سابقه بازداشت در سال ۸۸ را نیز دارد.
۸- فاطمه مثنی ۴۶ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
حکم اولیه: ۱۵ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: از بیماری های روحی و عصبی رنج میبرد
توضیحات: سه سال زندان در دهه ۶۰ در سیزده سالگی را تجربه کرده است، چندی قبل همسر ایشان نیز به دلیل فعالبت سیاسی در سالن ملاقات دستگیر و به زندان رجایی شهر منتقل شد.
۹- فهیمه اعرفی ۵۲ ساله
اتهامات: اجتماع و تبانی، توهین به مقدسات
محکومیت: ۵ سال
توضیحات: از مدرسان عرفان حلقه، مدتی در زندان قرچک بودند و پس از آن به زندان اوین منتقل شدند
۱۰- رویا صابری نژاد نوبخت ۵۰ ساله
اتهامات: توهین به مقدسات و سران قوه قضاییه
محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: تشنج و حملات عصبی
توضیحات: فعال سایبری، بیش از یکسال و نیم ازدوران حبس خود را در بند عمومی زندان قرچک گذراند. وی در فروردین ماه سال جاری به بند زنان زندان اوین منتقل شد وملیت ایرانی-انگلیسی دارد
۱۱- بهاره هدایت ۳۵ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی، توهین به رهبری و رئیس جمهوری، نشر اکاذیب
محکومیت: ۲ سال حبس تعزیری
توضیحات: فعال دانشجویی، عضو دفتر تحکیم وحدت و از رهبران جنبش دانشجویی در ایران که در پرونده اول به ۷ سال و ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد و در زمان پایان محکومیت با اجرایی شدن حبس تعلیقی ۲ ساله از آزادی او ممانعت به عمل آمد.
۱۲- الهام فراهانی ۵۳ ساله
اتهامات: اقدام علیه ملی از طریق عضویت در تشکیلات بهایی
محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری
توضیحات: همسر وی، عادل نعیمی و فرزندش شمیم نعیمی نیز به دلایل مشابه محکوم شده و در زندان هستند.
۱۳- نسیم باقری ۳۳ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور از طریق عضویت در موسسه غیرقانونی (دانشگاه مجازی بهائیان)
محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری
توضیحات: از اساتید دانشگاه مجازی بهائیان ایران
۱۴- الهام برمکی ۴۶ ساله
اتهامات: جاسوسی
محکومیت: ۷ سال حبس
توضیحات: شهروند ایرانی-قبرسی
۱۵- بهناز ذاکری ۵۴ ساله
اتهامات: محاربه از طریق همکاری با یک سازمان مخالف نظام
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
وضعیت پزشکی: مشکلات شدید اعصاب
۱۶- مریم نقاش زرگران ۳۸ ساله
اتهامات: اجتماع و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی از طریق تشکیل کلیسای خانگی
محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری
مدت زمان حبس: ۳ سال
وضعیت پزشکی: مبتلا به بیماری قلبی ASD و سابقه جراحی قلب
توضیحات: در ماجرای پرونده کشیش سعید عابدینی بازداشت شد و درحال حاضر در مرخصی درمانی به‌سر می برد.
۱۷- آفرین چیت ساز
روزنامه نگار
محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری
۱۸- آزیتا رفیع زاده ۳۵ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور از طریق عضویت در موسسه غیرقانونی (دانشگاه مجازی بهائیان)
محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری
مدت زمان حبس: چند ماه اخیر
توضیحات: شهروند بهایی و مدرس موسسه آموزشی عالی بهاییان، همسر پیمان کوشک باغی که او نیز به ۵ سال حبس به اتهام مشابه محکوم شده است.
۱۹- طاهره جعفری ۵۳ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام
حکم اولیه: ۱ سال
وضعیت پزشکی: از دیسک کمر و مشکلات قلبی رنج می برد و پزشکان دادستانی در بدو ورود به زندان و پس از درخواست عدم تحمل کیفر او، تأیید کرده اند که به مراقبت های مستمر پزشکی نیاز دارد و باید هر سه ماه یک بار برای درمان به بیمارستان اعزام شود.
۲۰- پانیذ عظیمی ۲۱ ساله
اتهامات: فعالیت فیسبوکی
محکومیت: یک سال حبس تعزیری
توضیحات: همسر محمد نجفی
۲۱- زهرا شریفی
اتهامات: نامشخص
وضعیت: بلاتکلیف
۲۲- مرجان داوری ۵۰ ساله
اتهامات: نامشخص
وضعیت: بلاتکلیف
توضیحات: مترجم و محقق
۲۳- ریحانه طباطبایی ۳۱ ساله
اتهامات: تبلیغ علیه نظام
محکومیت: شش ماه حبس تعزیری و شش ماه حبس تعلیقی
توضیحات: روزنامه نگار و فعال سیاسی که به علت تهیه خبر و گزارشگری از تجمعات اعتراضی انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در ایران بازداشت شدند.
۲۴- نازیلا حمیدف ۵۰ ساله
اتهامات: جاسوسی
وضعیت: بلاتکلیف
توضیحات: شهروند اهل باکو از کشور آذربایجان
شایان ذکر است، هرانا در گزارشی مشروح وضعیت محیطی و مشکلات زندانیان زن زندان اوین را پیش از این منتشر کرده است.

list-band-zanan-evin



۱۳۹۵ تیر ۴, جمعه

دادستان قزوین؛ برخورد با ۱۰۰۰ گروه “نفوذی” در فضای مجازی و اخذ ۴۰۰ تعهد

خبرگزاری هرانا ـ دادستان عمومی قزوین مدعی شناسایی و برخورد با ۱۰۰۰ گروه “نفوذی” در دنیای مجازی در استان قزوین توسط “واحد رصد فضای مجازی” شد. او در توضیح ماهیت این گروهها گفت “این گروهها کسانی بودند  که فعالیت های اجتماعی علیه امنیت کشور داشتند”. وی از تذکر و اخذ تعهد از ۴۰۰ شهروند این استان و مجبور کردن تعدادی دیگر به خواندن کتابهای “انقلاب اسلامی”، رساله مراجع و خفظ قرآن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، اسماعیل صادقی نیارکی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در سالن اجتماعات دادسرا برگزار شد اظهارداشت “یکی از فعالیتهای ابتکاری ما راه اندازی «واحد رصد فضای مجازی» است”.
دادستان قزوین تصریح کرد: “بزهکاری به سمت فضای مجازی شیب پیدا کرده لذا ما نیز باید اطلاعات خود را به روز کنیم که در این راستا ۱۰۰۰ گروه نفوذی در شبکه های اجتماعی رصد و شناسایی شده که بر ضد امنیت ملی فعالیت می کردند”.
وی اضافه کرد: “این گروهها کسانی بودند  که فعالیت های اجتماعی علیه امنیت کشور داشتند که برخی در ابتدای کار و برخی حین فعالیت بودند که با شناسایی آنها از این حرکت تخریبی جلوگیری شده است”.
دادستان قزوین تصریح کرد: “یک اقدام خلاف مصلحت در یکی از شبکه ها در حال شکل گیری بود که ساعت دو نیمه شب مطلع شدیم و ساعت هشت صبح عوامل آن در دادسرا پاسخگوی ما شدند و این موضوع نشان می دهد اشراف کاملی بر فضای مجازی استان داریم و بر اوضاع مسلط هستیم و هیچ نگرانی در این زمینه نیست”.
دادستان در خصوص استفاده از عکس در پروفایل ها هم گفت: “متاسفانه گاهی مشاهده می شود عکسهای افراد ضد انقلاب و سران رژیم سابق که جمهوری اسلامی با نثار خون هزاران شهید از شر آنها خلاص شد در پروفایلها بارگذاری می شود که این حرکت زیبنده نظام نیست و با آن برخورد می کنیم”.
دادستان قزوین تصریح کرد: “حدود ۲۰۰ نفر در فضای مجازی از ما تذکر گرفتند و ۲۰۰ نفر نیز تعهد کردند در مسیر درست قرار گیرند و چون ۵۰ درصد مخاطبان شبکه های اجتماعی جوان هستند در برخی موارد با حکم «تعلیق در تعقیب» تلاش کردیم افراد متنبه شوند”.
وی اضافه کرد: “در یک مورد فرد محکوم را ملزم کردیم کتاب انقلاب اسلامی را بخواند و خلاصه آن را مانند پایان نامه دانشگاهی ارائه کند و رویکرد ما در این مجازات ارتقاء بینش فرهنگی خاطی بود و یا در مورد دیگری فرد را به خواند رساله مراجع عظام محکوم کردیم و نیز فردی با حفظ قرآن بخشیده شد
bazdasht cyber


۱۳۹۵ تیر ۳, پنجشنبه

درخواست کنگره جهانی فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای آزادی روزنامه‌نگاران در ایران

خبرگزاری هرانا ـ کنگره جهانی فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران، که هر سه سال یک بار با حضور نمایندگان انجمن های صنفی روزنامه نگاران از سرار جهان تشکیل می شود، در جلسه اخیر خود در شهر انژه فرانسه (Angers)، از تاریخ ١٨ تا ٢١ خرداد (۰۷-۱۰ ژوئن ۲۰۱۶)، بنا بر تقاضای نماینده اتجمن صنفی روزنامه نگاران ایران برای رعایت و تامین حقوق روزنامه نگاران و آزادی مطبوعات، خواستار آزادی روزنامه نگاران زندانی در ایران شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کلمه، در مصوبه این کنگره آمده است: “با ابراز تأسف از بازداشت پنج روزنامه نگار در ماه نوامبر سال ٢٠١۶ بدون هرگونه اتهام مشخص، که در تاریخ ٢٧ ام ماه آوریل در دادگاه انقلاب محاکمه و به دریافت احکام سنگین زندان ( آفرین چیت ساز ١٠ سال، احسان مازندرانی ٧ سال، داود اسدی ۵ سال و سامان صفرزایی ۵ سال ) محکوم شدند. یکی از پنج روزنامه نگار بازداشتی، عیسی سحرخیز در بیمارستان است و یکی دیگر از آنها، احسان مازندرانی، در اعتراض به روند دادرسی و حکم صادره به اعتصاب غذا در زندان دست زده است”.
نگرانی از سخت گیری بر روزنامه ها به عنوان حربه ای برای ارعاب روزنامه نگاران همچنان ادامه دارد.
نگرانی بیشتر آنکه با وجود درخواست فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران (IFJ) وعده رئیس جمهور جدید برای بهبود بخشی به آزادی رسانه ها و بازسازی دوباره فضای اعتماد و گفتگوی دموکراتیک، دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران (AoIJ از مرداد سال ١٣٨٨ (August 2009) همچنان بسته مانده است.
کنگره از کمیته اجرایی فدراسیون می‌خواهد:
با مقامات ایرانی برای پایان دادن به سرکوب رسانه ها، آزادی روزنامه نگاران زندانی، و بازگشایی دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران تماس بگیرند؛
مجددا بر همبستگی شبکه جهانی فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران با روزنامه نگاران ایرانی و انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران تاکید شود؛ و
کمیته جدید اجرایی فدراسیون باید به حمایت از انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران و روزنامه نگاران ایرانی دادمه داده، و به ویژه سرکوب انجمن شان را از طریق سازمان بین المللی کار پیگیری نماید
bazdasht roznameh negaran



۱۳۹۵ تیر ۲, چهارشنبه

وجود ۱۲هزار زندانی غیرعمد درکشور؛ ۲هزار بدهکار دیه در زندان هستند

خبرگزاری هرانا ـ مدیر آمار، عملکرد و امور رایانه ستاد دیه کشور از وجود بیش از ۱۲ هزار زندانی جرائم مالی غیرعمد در زندان‌های کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، علی رحیمی اظهار داشت: “بیش از ۹۶ هزار زندانی از سال ۱۳۶۹ تاکنون با کمک ستاد دیه از زندان رهایی یافتند که از این تعداد ۴۵ هزار نفر مربوط به بدهکاران دیه و مابقی نیز محکومیت‌های مالی بوده است”.
مدیر آمار، عملکرد و امور رایانه ستاد دیه کشور از وجود بیش از ۱۲ هزار زندانی جرائم غیرعمد در زندان‌های کشور خبر داد و بیان کرد: “زندانیان جرائم غیرعمد ۶ درصد از کل زندانیان کشور را تشکیل می‌دهند”.
رحیمی تعداد زندانیان بدهکار دیه در کشور را ۲ هزار نفر عنوان کرد و گفت: “از این تعداد ۹۷۰ زندانی مرد و تصادف منجر به جرح هستند و ۴ زندانی زن نیز به دلیل تصادف منجر به جرح در زندان هستند”.
وی تعداد زندانیانی که به دلیل تصادف منجر به فوت زندانی شدند را ۵۵۰ نفر مرد و ۱ نفر زن عنوان کرد و افزود: “در بخش حوادث کارگاهی منجر به صدمه نیز ۲۴۳ نفر بدهکار دیه منجر به جرح هستند و منجر به فوت نیز ۵۰۰ زندانی داریم”.
رحیمی از وجود ۶۲۵۰ زندانی محکوم مالی غیرعمد در زندان‌های کشور خبر داد و بیان کرد: “۲۳۰۲ زندانی مهریه در زندان داریم و ۵۶۲ بدهکار نفقه در زندان به سر می‌برند”.
وی اعتبار مورد نیاز برای آزادی زندانیان دیه و محکومان مالی غیرعمد در کشور را ۲۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: “اگر  زندانیان و شکات و خانواده زندانیان نیز محاسبه شود می‌توان گفت از سال ۶۹ تاکنون قریب به یک میلیون نفر  درگیر این جریان بودند و آزادی زنددانیان جرائم غیرعمد به کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار کمک می‌کند”.
رحیمی از آزادی ۸۵۶۵  زندانی جرائم مالی غیرعمد در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: “این تعداد زندانی ۱۲۰ میلیارد تومان نیاز داشتند که ۴۰ درصد از شکات گذشت گرفتیم و مابقی از سایر منابع تامین شد


bazdasht


۱۳۹۵ تیر ۱, سه‌شنبه

آزیتا رفیع زاده؛ مادری دربند به خاطر باور دینی

خبرگزاری هرانا – آزیتا رفیع زاده، شهروند بهایی که به دلیل تدریس در موسسه علمی آزاد که مهمترین شانس ادامه تحصیلات تکمیلی شهروندان بهایی در ایران محسوب می شود بازداشت شده است، همزمان با همسر خود که به دلیل مشابه در زندان به سر می برد محکومیت جهارسال حبس تعزیری خود را می گذراند. فرزند ۶ ساله این زوج در غیاب والدین روزهای سختی را ناچارا نزد خانواده دیگری سپری می کند، گزارش پیش رو نگاهی اجمالی به شرح وضعیت خانم رفیع زاده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، آزیتا رفیع‌زاده متولد اردیبهشت ۱۳۵۹، تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در شهر تنکابن به پایان رساند و با وجود نمرات بالا و علاقه زیاد به تحصیل به دلیل بهایی بودن امکان ورود به دانشگاه‌های کشور را پیدا نکرد. در سال ۷۶ در موسسه علمی‌آزاد که امکانی برای ادامه تحصیل جوانان بهایی محروم از تحصیل در ایران بود، در رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته و در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شد.
این شهروند بهایی در سال ۸۲ با آقای پیمان کوشک باغی از فارغ‌التحصیلان همان موسسه در رشته کامپوتر ازدواج کرد. وی در سال ۱۳۸۵ تا ۸۷ در کشور هند موفق به ادامه تحصیلاتش تا مقطع کارشناسی‌ارشد شد و به ایران بازگشت. او در راستای کمک به موسسه ای که در آن تحصیل کرده و زندگی علمی‌‌ خود را مدیون آن می‌دانست، مشغول تدریس دروس تحت تخصصش شد.
در اواخر خرداد سال ۱۳۹۰ و به دنبال برنامه هماهنگ دستگاه امنیتی برای تعطیلی موسسه علمی در حمله به منازل مدیران و تعدادی از اساتید این موسسه منزل خانم رفیع‌زاده نیز مورد تهاجم و تفتیش قرار گرفت و کلیه کتاب‌های اعتقادی و مکتوبات دیگر، وسایل الکترونیکی از جمله لپ‌تاپ و کامپیوتر شخصی‌اش ضبط شد.
پس از تشکیل دادگاه آزیتا رفیع‌‌زاده با اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در موسسه علمی‌آزاد BIHE» محکوم به ۴ سال حبس تعزیری شد. همسر او پیمان کوشکباغی نیز با همین اتهام به تحمل ۵ سال حبس محکوم شد.
خانم رفیع‌زاده در آبان‌ماه سال ۹۴ پس از دریافت ابلاغیه اجرای حکم، خود را به دادسرای اوین معرفی کرد. وی تاکنون هفت‌ماه از مدت محکومیت خود را در زندان اوین گذارنده است.
از ابتدای ورود این زندانی عقیدتی به زندان، تنها درخواست او این بود که “همسرش با اطلاع قبلی و پس از دریافت ابلاغیه اجرای حکمش به زندان بیاید چراکه آن‌ها فرزند ۶ ساله‌ای دارند که در غیاب مادرش، تنها با پدرش زندگی می‌کند و همین موضوع وابستگی او را به پدرش افزایش داده و دستگیری احتمالی بدون اطلاع قبلی به فرزندشان صدمه زیادی وارد خواهد کرد.”
اما علی‌رغم این درخواست وقتی آقای کوشکباغی برای ملاقات در تاریخ نهم اسفندماه سال گذشته به زندان اوین رفته بود، بدون اطلاع قبلی دستگیر و برای اجرای حکم به بند ۸ زندان اوین منتقل شد.
شایان ذکر است، فرزند این خانواده در غیاب والدین خود برای نگهداری به خانواده دیگری سپرده شده است.
آزیتا رفیع‌زاده درحال حاضر در بند زنان زندان اوین نگهداری می شود.

azita-rafie-zade

۱۳۹۵ خرداد ۳۱, دوشنبه

دستگیری ۳۷ نفر با اتهام “روزه خواری” در همدان در ۴۸ ساعت

خبرگزاری هرانا ـ فرمانده انتظامی شهرستان همدان با تأکید بر تشدید برخورد با «حرمت‌ شکنان ماه رمضان» گفت که ظرف ۴۸ ساعت گذشته ۳۷ نفر «روزه‌خوار» در این شهرستان دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از برنا، پژمان قویمی فرمانده انتظامی شهرستان همدان با تأکید بر تشدید برخورد با روزه‌خواران در ملأعام و اماکن عمومی اظهار داشت: “افراد مجاز به روزه‌خواری در ملأعام نیستند و افراد حرمت‌شکن در ایام ماه مبارک رمضان که تظاهر به روزه‌خواری می‌کنند به مراجع قضایی معرفی می‌شوند”.
وی افزود: “متخلفان براساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات عمومی در این زمینه بنا بر تشخیص قاضی به ۱۰ روز تا ۲ ماه حبس و در برخی موارد ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شوند”.
وی با بیان اینکه واحدهای صنفی دارای تخلف روزه‌خواری پلمب می‌شوند تأکید کرد: “مراکزی که مجاز به عرضه مواد غذایی به مسافران هستند باید تمام ضوابط و مقررات ابلاغی اداره نظارت بر اماکن عمومی را رعایت کنند”.
قویمی افزود: “مأموران نیروی انتظامی در راستای مبارزه با روزه‌خواری در انظار عمومی و توجه به امر به معروف و نهی از منکر در نقاط مختلف مستقر شدند و تیم‌هایی به صورت گشت سیار و ثابت نیز در این زمینه فعالیت دارند”.
فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: “در ظرف ۴۸ ساعت گذشته ۳۷ نفر روزه‌خوار در این شهرستان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند”.
وی بیان کرد: “همچنین در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با هدف ناامن کردن اماکن تفریحی برای موتورسوارن متخلف و مزاحم، مأموران یگان امداد همدان در ظرف ۴۸ ساعت گذشته تعداد ۲۵ دستگاه موتورسیکلت و ۵ دستگاه خودرو مزاحم و متخلف را متوقف و به پارکینگ منتقل کردند
bazdasht


۱۳۹۵ خرداد ۳۰, یکشنبه

جزییات بیشتر از محکومیت وبلاگ نویس ساوه ای به ۴۴۴ ضربه شلاق

خبرگزاری هرانا ـ رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به موضوع عنوان شده در فضای مجازی در ارتباط با محکومیت وبلاگ نویس در استان مرکزی و ضربات شلاق معین شده برای این متهم گفت که این پرونده با توجه به تحقیقات انجام شده دارای سه شاکی است که براساس مستندات  برای هریک از شکایات چون تعداد آن افزوده شده حداکثر مجازات در نظر گرفته می‌شود که در مجموع برای این متهم ۴۴۴ ضربه شلاق تعیین شده و درحال حاضر پرونده در مسیر اجرای حکم بدوی است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: “در بسیاری از فضاهای مجازی اعتراضات بسیاری براین موضوع وارد است که چرا حکم این پرونده شلاق بوده که باید این نکته را بیان کرد که ما همواره تابع قانون بوده و نظر قاضی با توجه به شرایط پرونده این تشخیص داده شده که حکم محکوم پرونده شلاق باشد”.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: “البته ممکن است که برای پرونده مورد نظر در دادگاه تجدید نظر بعدی جزای نقدی را قانون تعیین کند”.
صدورحکم ۴۴۴ ضربه شلاق برای وبلاگنویس و روزنامه‌نگار ساوجی که هرانا پیشتر باز نشر کرده بود را اینجابخوانید.

hokm

۱۳۹۵ خرداد ۲۸, جمعه

سرنوشت زندانیان سیاسی ۸۸؛ آنها که هرگز مرخصی نداشتند

خبرگزاری هرانا ـ هفت سال بعد از انتخابات جنجال‌برانگیز ریاست جمهوری خرداد ۸۸ که بازداشت‌های گسترده فعالان عرصه‌های مختلف و معترضان به نتیجه انتخابات در ایران را به دنبال داشت تعدادی از بازداشت‌شدگان همچنان در زندان و محروم از مرخصی هستند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از بی بی سی، خانواده‌های آنها می‌گویند که هیچ دلیلی برای نگهداری اعضای زندانی خانواده‌هایشان در زندان وجود ندارد ولی بااین‌حال آنها دارند در زندان‌ها “می‌پوسند”.
تنها یک روز بعد از اعلام نام محمود احمدی‌نژاد به عنوان برنده انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸، بازداشت‌ها آغاز شد و در پی بالا گرفتن اعتراض‌ها به نتیجه اعلام شده انتخابات، بازداشت‌ها هم تا ماه‌ها ادامه یافت. از فعالان سیاسی سرشناس که در مقاطعی در پست‌های مختلف حکومتی حضور داشتند تا فعالان دانشجویی، فعالان مدنی، روزنامه‌نگاران، وکلا و مردم عادی زندانی و محکومیت‌های سنگین دریافت کردند، طی هفت سال گذشته اما تعداد زیادی از این زندانیان با پایان محکومیت‌هایشان از زندان آزاد شده‌اند و تعدادی هم در مناسبت‌های مختلف همچون اعیاد مذهبی مورد عفو قرارگرفته‌اند. اما تعدادی همچنان در زندان به سر می‌برند.
ریحانه حاج ابراهیم یکی از این زندانیان است، زندانی سیاسی بند زنان زندان اوین که طی هفت سال گذشته از مرخصی محروم بوده، پروانه طاهری، مادر این زندانی سیاسی می‌گوید که فرزندش ابتدا به اعدام و سپس به ۱۵ سال زندان محکوم شده و بدون یک روز مرخصی از سال ۸۸ در زندان به سر می‌برد.

زندانیان بدون مرخصی ۸۸

ریحانه حاج ابراهیم در روز عاشورای ۸۸ با اتفاق احمد و محسن دانش پور مقدم، مطهره بهرامی و هادی قائمی بازداشت شد.
خانم طاهری می‌گوید: “آقای دانش پور پسرخاله همسر من است و ما با آنها رفت و آمد خانوادگی داشتیم. روز عاشورا که همه جا شلوغ بود، ریختند خانه آقای دانش پور و دختر مرا هم با آنها بازداشت کردند. یکی از پسرهای این خانواده در عراق و کمپ اشرف بود و آنها برای دیدار با پسرشان به عراق سفر کرده بودند به همین خاطر همه را بازداشت کردند و ابتدا حکم اعدام دادند. حکم خانم بهرامی به ۱۰ سال زندان تغییر یافت و به دلیل وضعیت وخیم جسمانی و بعد از ۵ سال آزاد شد هر چند که در کرج تبعید است و برای خروج از این شهر باید حتماً اجازه بگیرد و به همین دلیل سه سندی که به عنوان وثیقه گذاشته بودند را آزاد نکرده‌اند ولی آقای دانش‌پور و پسرش که حالا داماد من است هر دو حکم اعدام دارند و در زندان اوین هستند”.
ریحانه حاج ابراهیم در زندان اوین با احمد دانش پور مقدم ازدواج کرده است. خانم طاهری می‌گوید: “گفتند ما یک عاقد را می‌گوییم شما همان را بیاورید. عاقد بردیم و در زندان اوین دور میز نشستیم و عقد کردند. ما به ریحانه می‌گفتیم نکن، انشاءالله آمدید بیرون ازدواج کنید، اما می‌گفت که محسن حکم اعدام دارد و پدرش در نهایت گفت که حداقل آنجا با هم هستند. بیست روز یک‌بار و یک ماه یک‌بار ملاقات می‌دهند به آنها و خب همین هم خوب است. قبلاً ۴۰ – ۵۰ روز یک‌بار ملاقات می‌دادند، اما بعد از تغییر برخی مسئولان مثل معاون دادستان بعد از عید کمی بهتر شده”.
مادر ریحانه حاج ابراهیم می‌گوید که “واقعاً خیلی سخت است. او دختر اول من است و خیلی آرزوها برایش داشتم. نمی‌خواستم در زندان ازدواج کند. حتی گفتیم حکم اعدام دارد با این حال می‌خواهی ازدواج کنی؟ گفت آره. از بچگی خب رفت و آمد داشتیم. حالا هم می‌گویند داریم در زندان می‌پوسیم. اما در جواب می‌شنوند که شما باید اینجا باشید شما از سران بودید. یک حرف‌هایی می‌زنند که آدم می‌ماند. همین‌طور در زندان می‌پوسند و کسی جوابی نمی‌دهد کسی رسیدگی نمی‌کند. درحالی‌که هیچ کاری ندارد برایشان که اینها را آزاد کنند. آنجا بیخود نگه داشته‌اند”.
به گفته خانم طاهری، فرزندش هیچ‌گونه فعالیت سیاسی نداشت: “شش ماهی بود که به خانم بهرامی در اوقات فراغت کامپیوتر یاد می‌داد همین شده اتهام او، گفتند به منافقین کمک کرده‌ای، بعد اتهام توهین به رهبری زدند و چند اتهام دیگر و همین‌طور پنج سال- پنج سال زندان دادند و شد ۱۵ سال. البته ابتدا اعدام بود. حالا هفت سال گذشته و مشمول آزادی مشروط بود که قبول نکردند، برای ماده ۱۳۴ و قانون تجمیع احکام هم اقدام کردیم، ابتدا گفتند که شامل او نمی‌شود، بعد گفتند که خبرتان می‌کنیم و تاکنون هیچ خبری نشده، برای مرخصی هم که ۷۰۰ میلیون تومان سند می‌خواهند که در توان ما نیست و ریحانه تاکنون حتی یک روز هم به مرخصی نیامده”.
احمد دانش پور مقدم در زندان اوین دچار آلزایمر شدید شده و خانم طاهری می‌گوید: “در حال مریضی افتاده یک گوشه و پسرش در زندان از او پرستاری می‌کند. یک زانویش را جراحی کرده‌اند و مصنوعی گذاشته‌اند. زانوی دیگرش را هم قرار است جراحی کنند”.
هادی قائمی، دیگر زندانی سیاسی است که به اتفاق این خانواده بازداشت و ابتدا به اعدام و سپس به ۱۵ سال زندان در تبعید محکوم شده. او تا چندی پیش در زندان گنبد به سر می‌برد. یوسف قائمی، فرزند او می‌گوید که اخیرا پدرش را به تهران منتقل کرده‌اند تا پروستات او را جراحی کنند. او در تهران در زندان اوین به سر می‌برد.
آقای قائمی هم تاکنون در این هفت سال به مرخصی نیامده، یوسف، فرزند او می‌گوید: “برای مرخصی یک میلیارد تومان وثیقه می‌خواهند و ما نمی‌توانیم چنین وثیقه سنگینی را تأمین کنیم. برای ماده ۱۳۴ هم اقدام کردیم، اما گفتند که شامل حال ایشان نمی‌شود. می‌گویند ماده ۱۳۴ برای کسانی است که بیشتر از یک اتهام در پرونده‌شان است. اتفاقاً پدر من هم بیشتر از یک اتهام دارد ولی وقتی پیش قاضی رفتیم گفت شرکت در اجتماعات و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی و.. همه یک اتهام محسوب می‌شود و تفکیک نمی‌کنیم. برای همین قبول نکردند”.
هادی قائمی ۶۸ سال دارد و هنگام بازداشت به گفته پسرش تولیدکننده پوشاک بود. یوسف قائمی می‌گوید: “حالا با انتقال پدرم به زندان اوین حداقل این است که هر هفته می‌توانیم برای ملاقات با او برویم درحالی‌که وقتی در گنبد بود امکان‌پذیر نبود و از این‌جهت جای شکرش باقی است”.
آنها اما تنها زندانیان سیاسی نیستند که از سال ۸۸ همچنان در زندان به سر می‌برند. بهاره هدایت و ضیا نبوی، فعالین سرشناس دانشجویی ایران از سال ۸۸ با احکام سنگین ۱۰ سال زندان در زندان‌های اوین و سمنان به سر می‌برند، حسین رونقی ملکی، وبلاگ نویس و فعال حقوق بشر که در حال حاضر در مرخصی استعلاجی است حکم ۱۵ سال زندان دارد.
آن دسته از زندانیان سیاسی ۸۸ هم که آزاد شده‌اند برخی مثل مسعود باستانی به دلیل حکم جریمه نقدی که دارند علیرغم پایان زندان ۶ ساله با قرار وثیقه آزاد هستند و برخی دیگر همچون احمد زیدآبادی، ژیلا بنی‌یعقوب و مصطفی تاج‌زاده با محرومیت‌های سنگین مواجه هستند. برخی هم مثل نرگس محمدی، ریحانه طباطبایی، حشمت‌الله طبرزدی و آرش صادقی بار دیگر زندانی شده‌اند. پرونده زندانیان ۸۸ همچنان باز است. پرونده‌ای که از دادگاه‌های دسته‌جمعی نمایشی، شلاق، محرومیت از درمان و حقوق قانونی و انسانی تا حصر خانگی را شامل می‌شود. میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، رهبران معترضان از بهمن ۸۹ در حصر خانگی به سر می‌برند.






۱۳۹۵ خرداد ۲۷, پنجشنبه

برگزاری دادگاه هشت فعال آذربایجانی در شهرستان بهارستان

خبرگزاری هرانا ـ  اولین جلسه رسیدگی به اتهامات هشت فعال آذربایجانی در دادگاه انقلاب شهرستان بهارستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اویان نیوز، مورخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ روز پنج شنبه اولین جلسه رسمی رسیدگی به اتهام فعالین مدنی و فرهنگی آذربایجان آقایان اکبر آزاد، علیرضا فرشی، بهنام شیخی، حمید منافی نظرلو، منصور فتحی، محمود اجاقلو، رستم کاظم پور و عزیز فرشی در دادگاه انقلاب شهرستان بهارستان با ریاست قاضی حسنی رئیس دادگستری این شهرستان برگزار گردید.
اتهام این فعالان «مشارکت در تشکیل جمعیت به قصد برهم زدن امنیت کشور» عنوان شده است.
این افراد در جریان مراسم روز جهانی زبان مادری در اسفندماه سال ۱۳۹۲ بازداشت شده بودند.
روز ۲اسفند۹۲ همزمان با روز جهانی زبان مادری علیرضا فرشی، اکبر آزاد، منصور فتحی، عزیز فرشی، اسرافیل سلطانیان و چند تن دیگر از شهروندان آذربایجانی به دلیل شرکت در مراسم بزرگداشت روز جهانی زبان مادری در نسیم شهر تهران از سوی ماموران امنیتی بازداشت شدند.
در روزهای پس از این مراسم نیز بهنام شیخی، حمید منافی نادارلی، رستم کاظم پور و محمود اجاقلو نیز از سوی ماموران امنیتی بازداشت شدند.
این شهروندان بارها به دلیل فعالیت های مدنی خود از سوی ماموران امنیتی بازداشت و در دادگاه های انقلاب محاکمه شدند.