۱۳۹۴ آذر ۹, دوشنبه

فاجعه فروش نوزاد در کمتر از 5 دقیقه در تهران !!!

با وجود اعتراف هفته پیش کارگزاران خود رژیم مبنی بر خرید و فروش نوزادان به قیمت 100 تا 200 هزارتومان در کنار بیمارستانهای جنوب و مرکز شهر, خبرهای جدید حکایت از آن دارد که سرعت خرید و فروش نوزادان به شدت بالا رفته است بطوریکه در کمتر از ٥ دقیقه این معامله صورت میگیرد.
به گزارش منتشر شده در روزنامه حکومتی " ایران" کمتر از یک ماه پیش بود که فاطمه دانشور رئیس کمیته اجتماعی به اصطلاح شورای شهر در یک برنامه زنده تلویزیونی گفته بود: «متأسفانه گزارش‌هایی نشان می‌دهد خانم‌های کارتن خواب و زنان خیابانی به هنگام زایمان در برخی از بیمارستان‌های جنوب و مرکز شهر پس از به دنیا آمدن نوزاد با دریافت 100 تا 200 هزار تومان بچه خود را می‌فروشند.»
بعد از آن پلیس گفت: «برخورد می‌کنیم» و معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران هم گفت: «ما در این خصوص گزارش مستندی نداریم، اما اگر یک مورد هم وجود داشته باشد، این وظیفه دستگاه‌های ذیربط است که آن را پیگیری کنند.» اما مشاهدات سه روزه ما ثابت می‌کند که خرید و فروش نوزاد یک واقعیت غیرقابل کتمان است.
....«سیگار را می‌تکاند و باز بدون اینکه لب‌هایش تکانی بخورد، می‌گوید "چون تویی قبول می‌کنم". با همان صورت یخ‌زده. حرف‌هایمان در کمتر از 5 دقیقه تمام می‌شود و معامله جوش می‌خورد و بچه‌اش را می‌فروشد.»
مددکار بیمارستان می‌پرسد: «آمده‌اید نوزاد را بخرید؟» می‌گوییم: «آره» می‌گوید: «پس صدایش را درنیاورید.»
مأمور پارک هم می‌گوید: «خرید و فروش خیلی زیاده؛ همین دختر رعنا را 210 هزار تومان خریدند برای گدایی».





۱۳۹۴ آذر ۸, یکشنبه

قاضی مقیسه صادر کرد؛ شش سال و نیم حبس و جزای نقدی برای مجید آذرپی

خبرگزاری هرانا ـ مجید آذرپی، زندانی سیاسی محبوس در بند ۸ زندان اوین به شش سال و نیم حبس تعزیری به همراه جریمه نقدی محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کلمه، قاضی مقیسه، مجید آذرپی فعال سیاسی اصلاح طلب را به شش سال و شش ماه حبس و سه میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرده است.
آذرپی که در ستادهای انتخاباتی “میرحسین موسوی” و “حسن روحانی” فعالیت داشته است، خردادماه ۹۴ توسط نیروهای سپاه بازداشت شده و مدت دو ماه در بند دوالف زندان اوین نگهداری شد.
او از سوی بازجویان سپاه و دادستانی به اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام متهم شده بود.
این عضو حزب اعتماد ملی، چندی قبل در اعتراض به برخوردهای غیرقانونی در روند رسیدگی به پرونده اش و نیز تمدید قرار بازداشت موقتش برای مدت ۲۲ روز دست به اعتصاب غذا زده بود.
آذرپی در جریان وقایع سال ۸۸ هم بازداشت شده بود.
majid azarpey

۱۳۹۴ آذر ۷, شنبه

مرتضوی با کمک آقامجتبی از ایران گریخت

خبرگزاری قاصدان آزادی: به گزارش دیگربان, برخی رسانه ها, از خروج سعید مرتضوی٬ دادستان جنایتکار رژیم , از ایران به مقصد شهر نجف حکایت دارد. این گزارش‌ها می‌‌گویند مرتضوی شامگاه پنجشنبه از طریق فرودگاه بین‌المللی موسوم به «امام خمینی» از کشور خارج شده است.
سعید مرتضوی از چهره های منفور و جنایتکار حکومت آخوندی است. او دو پرونده جنجالی دارد یکی پرونده جنایاتش از جمله در کهریزک و دیگری اختلاس های میلیاردی در تامین اجتماعی. در دزدی های مرتضوی از صندوق تامین اجتماعی پای بسیاری از سران حکومت در میان است.
یکی از مهم ترین پرونده‌هایی که در جریان آن از سعید مرتضوی در مجلس رژیم به عنوان یک متهم به قتل نام برده شد، پرونده مربوط به مرگ زهرا کاظمی، عکاس ایرانی - کانادایی بود.
زهرا کاظمی که در تیرماه سال ۱۳۸۲ «در حین عکاسی از محوطه بیرونی زندان اوین» بازداشت شده بود، پس از چند روز بازجویی به صورت مشکوکی جان خود را از دست داد.
همچنین مرتضوی علت مرگ ۵ تن از بازداشتی ها در بازداشتگاه کهریزک را , ابتلای آنها به بیماری مننژیت اعلام کرده بود، اما کمیته ویژه مجلس در بررسی‌های خود به این نتیجه رسید که این اظهارات واقعیت ندارد.
خانواده‌های محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی، امیر جوادی‌فر، احمد نجاتی کارگر و رامین قهرمانی تاکید کردند که فرزندان آنها که در حوادث ۱۸ تیر ۸۸ دستگیر و به کهریزک منتقل شدند
در سال ۲۰۱۱ اتحادیه اروپا ، ۳۲ مقام ایرانی از جمله سعید مرتضوی را به دلیل نقشی که در نقض گسترده و شدید حقوق شهروندان ایرانی داشته‌اند، از ورود به کشورهای این اتحادیه محروم کرد. کلیه دارایی‌های این مقامات نیز در اروپا توقیف خواهد شد
از سوی دیگر سعید مرتضوی در چند پرونده دیگر به مواردی مانند اختلاس و سوء استفاده از اختیارات دولتی متهم است و طی جلسات محاکمه بابک زنجانی نیز نام وی برده شده است.



دو هفته بازداشت و بی خبری از یک شهروند بهایی

خبرگزاری هرانا – با گذشت یک هفته از بازداشت “نوید اقدسی”، شهروند بهایی، هنوز از محل نگهداری و دلایل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نوید اقدسی روز یکشنبه ۲۴ آبان ماه بازداشت شد و علیرغم مراجعات مکرر خانواده، تا کنون مسئولین قضایی هیچ توضیحی درباره اتهامات و دلایل بازداشت  ارائه نکرده اند و به جز تماس تلفنی کوتاه ارتباط و ملاقاتی با خانواده اش نداشته است.
گفتنی است همزمان با نوید اقدسی ۱۶ تن دیگر از شهروندان بهایی نیز در شهرهای تهران، اصفهان و مشهد بازداشت شدند.
یک منبع نزدیک به این خانواده بازداشت آقای اقدسی را مرتبط با ماجرای قتل “عطاء الله رضوانی” عنوان کرده است، عطاء الله رضوانی شهروند بهایی و از خویشاوندان -پسرخاله- نوید اقدسی بود که در شهریورماه سال ۱۳۹۲ از سوی عوامل ناشناس در بندر عباس به قتل رسید.
این منبع در این باره می گوید: “به نظر می رسد دستگیری نوید اقدسی به دلیل پیگیری های فراوان وی در ماجرای قتل پسرخاله اش عطاالله رضوانی باشد.”
به گفته وی نوید اقدسی پس از قتل آقای رضوانی مصاحبه های زیادی برای روشن شدن عاملین قتل – از جمله مصاحبه با صدای امریکا و دویچه وله- انجام داده بود و حتی تهدید شده بود: “نوید اقدسی در تابستان سال جاری، دوبار از سوی افراد ناشناس تهدید گردید و شعار “مرگ بر بهایی” بر روی دیوار محل زندگی اش نوشته شد که البته شکایت ایشان در این مورد فعلاً به جایی نرسیده.”
وی همچنین درباره شهروند بهایی که در بندرعباس به قتل رسیده، می گوید: “عطاالله رضوانی در شهر بندرعباس بارها از سوی افرادی ناشناس مورد تهدید قرار گرفت. همچنین اداره ی اطلاعات این شهر بارها وی را احضار کرده بود و امام جمعه بندرعباس در خطبه های خویش بارها علیه بهائیان، صحبت کرده و اذهان مردم را بر ضد ایشان تحریک کرده بود. پس از قتل عطالله رضوانی این پرونده مورد پیگیری جدی ماموران قرار نگرفت و سرنخ های این جرم از سوی مسئولان وقت پنهان گردید. بنابراین به نظر می رسید دلیل این قتل عقیدتی باشد ولی هیچ پیگیری نشد و هنوز نیز قاتل یا قاتلین و انگیزه آنها مشخص نشده است.”
گفتنی است تعداد دیگری از اعضای خانواده و فامیل آقای اقدسی نیز طی سال های اخیر مورد آزار و بازداشت قرار گرفته و محبوس شده اند که “محمد حسین نخعی”، “صهبا رضوانی”، “سیامک ایقانیان” و “انیسا فنائیان” از این جمله اند.
bazdasht

۱۳۹۴ آذر ۶, جمعه

وزیر دادگستری: هر ۱۰۰ هزار ایرانی ۲۶۹ نفر زندانی اند

خبرگزاری هرانا ـ وزیر دادگستری گفت که در ایران از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۶۹ نفر زندانی اند که این آمار بالاتر از میانگین جهانی و نگران کننده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، وزیر دادگستری ورودی زیاد پرونده ها به سیستم قضایی را از جمله مشکلات فراروی این نهاد برشمرد و افزود: “یکی از راهکارهای پیشگیری از این موضوع ، پیشگیری از وقوع جرم در کشور است”.
وی اظهار داشت: “از ابتدای امسال تاکنون ۹ میلیون پرونده به سیستم قضایی کشور وارد برخی از این پرونده ها بارها بررسی شده و این پرونده ها وقت زیادی در سیستم قضایی تلف کرده است”.

mostafa pour mohammadi

۱۳۹۴ آذر ۴, چهارشنبه

دوازده فعال مدنی به بند هشت اوین منتقل شدند

خبرگزاری هرانا – دوازده تن از فعالان مدنی بازداشت شده در روزهای اخیر به بند هشت زندان اوین منتقل شدند و همچنان از هاشم زینالی و رضا ملک خبری در دست نیست.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دوازده تن ازفعالان مدنی بازداشت شده در روزهای اخیر به بند هشت زندان اوین منتقل شدند. همچنین بی خبری از هاشم زینالی و رضا ملک ادامه دارد و از مکان بازداشت ایشان اطلاعی در دست نیست.
اسامی فعالان مدنی که امروز به بند هشت اوین منتقل شدند عبارت است از: اسماعیل (زرتشت) احمدی راغب، داود (هوشنگ) نعمتی، محسن شجاع، احسان خیبر، مسعود حمیدی، علی بابایی، محسن حاصلی، اسماعیل حسینی، عبدالعظیم اروجی، ارشیا رحمتی، حامد گودرزی و ابراهیم زاده
جمعی از خانواده‌های زندانیان سیاسی و مدافعان حقوق‌بشر، روزهای دوشنبه در مقابل دفتر لاستیک دنا در میدان ونک تهران، نبش خیابان گاندی، گرد هم جمع می‌شوند. آن‌ها روزهای شنبه هم با تجمع در مقابل زندان اوین، خواستار آزادی زندانیان سیاسی می‌شوند.
تعدادی از فعالان سیاسی و مدنی معترض که در این تجمعات شرکت می‌کنند، صبح روز شنبه ۳۰ آبان، در مقابل زندان اوین بازداشت و به بازداشتگاه‌های مختلفی منتقل شدند.
هاشم زینالی، پدر سعید زینالی، دانشجویی که از ۱۸ تیر ۷۸ مفقود شده است، سیمین عیوض‌زاده، مادر امید علی‌شناس، زندانی سیاسی، رضا ملک، زندانی سیاسی سابق، محسن شجاع و تعدادی از شاگردان محمد‌علی طاهری، بنیانگذار عرفان حلقه در میان کسانی بودند که روز شنبه بازداشت‌ شدند.
هاشم زینالی و رضا ملک توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدند. اما مکان نگهداری ایشان و اتهامات انتسابی اطلاعی در دست نیست.
داود نعمتی و زرتشت احمدی راغب نیز صبح دوم آذرماه در تجمعی مدنی مقابل ساختمان لاستیک دنا بازداشت شده اند.
سیمین عیوض زاده، شروین یمنی و لیلا پورغفاری نیز که روز شنبه بازداشت شدند در زندان قرچک ورامین دست به اعتصاب غذا زده اند. اتهام تفهیم شده به ایشان “اخلال در نظم عمومی از طریق حمایت از سرکرده عرفان حلقه” است. این در حالی است که سیمین عیوض زاده در اعتراض به تداوم بازداشت فرزندش “امید علی شناس” اقدام به شرکت در تجمعات مدنی کرده بود. متهمین گفته اند که به اجبار و بدون هیچ سوال و جوابی برگه ای که حاوی این اتهام بوده را امضا کرده اند.
محمد نوری زاد نیز صبحگاه دوم آذر ماه بازداشت شده بود که نیمه شب همان شب آزاد شد.
به گزارش هرانا، بند هشت در حال حاضر یکی از بدترین بندهای زندان اوین است که در آن تعداد زیادی از زندانیان سیاسی علیرغم اصل تفکیک جرائم همراه با زندانیان غیرسیاسی و بعضا خطرناک نگهداری می شوند.
bazdasht evin


۱۳۹۴ آذر ۳, سه‌شنبه

"فقط آزادی"

پنج پناهجوی ایرانی برای رسیدن به "آزادی" لب‌های خود را دوختند
خبرگزاری قاصدان آزادی:به گزارش رادیو فرانسه, دست‌کم ۵ پناهجو که ملیت خود را ایرانی اعلام کرده‌اند، در مرز یونان و مقدونیه در اعتراض به عدم اجازه ورود به آنان از سوی مقدونیه، لب‌های خود را دوختند.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یکی از عکاسان خود در روستای مرزی "ایدومنی" در یونان، نوشت که این افراد جزو گروهی صدنفره از پناهجویان هستند که اغلب آنان را مردان جوان تشکیل می‌دهند.
این پناهجویان از روز جمعه ۲۹ آبان/٢٠ نوامبر تاکنون، روی خط راه آهنی که یونان را به مقدونیه متصل می‌کنند مستقر شده‌اند .
یکی از پناهجویان روی سینه خود به زبان انگلیسی نوشته است: "فقط آزادی". آنان همچنین روی پیشانی و سینه خود کلمه "ایران" را نوشته‌اند.
خبرگزاری فرانسه تأکید کرده که کشور مقدونیه برای ورود پناهجویان به این کشور محدودیت‌های ملیتی وضع کرده است.
به گفته یک مقام پلیس، مقدونیه و صربستان، در مجموع بیش از یک هزار پناهجو از ملیت‌های مختلف را نپذیرفته و فقط به پناهجویانی اجازه عبور می دهند که از مناطق جنگی مثل سوریه، عراق و افغانستان آمده باشند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داده که تعدادی از این پناهجویان دیروز یکشنبه اول آذر/ ٢٢نوامبر، مرز را ترک کرده و به سمت مرکز یونان به راه افتادند.
پناهجویان ایرانی، پاکستانی، مراکشی، الجزایری، بنگلادشی و سومالیایی، برای اخذ پناهندگی در اروپا با دشواری روبه‌رو هستند.



۱۳۹۴ آذر ۲, دوشنبه

تداوم بازداشت فعالان مدنی در تهران؛ چند تن دیگر بازداشت شدند

خبرگزای هرانا ـ محمد نوریزاد، داود نعمتی، زرتشت (اسماعیل) احمدی راغب و چند تن دیگر از فعالان مدنی صبح امروز در تهران بازداشت شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رادیو زمانه، گفته می‌شود که هشت نفر پیش از تجمع امروز دستگیر شده‌اند که “داود نعمتی” و “زرتشت احمدی راغب”، فعالان مدنی و سیاسی، در میان دستگیر‌ شده‌ها هستند.
جمعی از خانواده‌های زندانیان سیاسی و مدافعان حقوق‌بشر، روزهای دوشنبه در مقابل دفتر لاستیک دنا در میدان ونک تهران، نبش خیابان گاندی، گرد هم جمع می‌شوند. آن‌ها روزهای شنبه هم با تجمع در مقابل زندان اوین، خواستار آزادی زندانیان سیاسی می‌شوند.
تعدادی از فعالان سیاسی و مدنی معترض که در این تجمعات شرکت می‌کنند، صبح روز شنبه ۳۰ آبان، در مقابل زندان اوین بازداشت و به بازداشتگاه‌های مختلفی منتقل شدند.
هاشم زینالی، پدر سعید زینالی، دانشجویی که از ۱۸ تیر ۷۸ مفقود شده است، سیمین عیوض‌زاده، مادر امید علی‌شناس، زندانی سیاسی، رضا ملک، زندانی سیاسی سابق، محسن شجاع و تعدادی از شاگردان محمد‌علی طاهری، بنیانگذار عرفان حلقه در میان کسانی بودند که روز شنبه بازداشت‌ شدند.
محمد‌ نوری‌زاد، در آخرین نوشته‌ای که در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرده، شرحی از نحوه حضور نیروهای امنیتی و بازداشت‌های روز شنبه داده و به دستگیری شش نفر در مقابل زندان اوین اشاره کرده است. این بازداشت‌ها در پی «هجوم» پلیس و نیروهای امنیتی به تجمع «گروهی از خانواده‌های زندانیان سیاسی» صورت گرفته است.
در این شرح واقعه آمده است که پدر سعید زینالی در زندان اوین مورد «ضرب و جرح» قرار گرفته و رضا ملک، همراه محسن شجاع نیز در این زندان نگهداری می‌شوند.
نوری‌زاد در گزارش خود از وقایع روز شنبه نوشته است که به ازای هر یک از معترضان حاضر در مقابل زندان اوین، «پنج مامور پلیس» حضور داشته است: “امروز اطراف اوین را مأموران نیروی انتظامی و مأموران لباس شخصی پر کرده بودند … تا رفتیم به سمت ورودیِ اوین، لباس شخصی‌های کمین کرده در زیر پل هجوم آوردند که: برگردید. و هل دادند و پوستر یکی از خانمهای جوان را کشیدند جوری که او به زمین افتاد و جیغ کشید.”
او همچنین نوشته است: “خانم علی‌شناس و چند تن از شاگردان آقای طاهری را به زندان قرچک ورامین فرستادند. کاش یکی از آن همه مأمور، مسئولی بود و سخن ما می‌شنید”. یادم نمی‌رود این سخن آقای زینالی را که همین امروز می‌گفت: “ما با هرکی که برخورد می‌کنیم و مشکل‌مان را با او در میان می‌گذاریم”، می‌گوید: “من اختیاری از خودم ندارم”. و گفت: “من مانده‌ام کیست در این میان که اختیار با اوست”، به وی گفتم: “در یک نظام هردمبیل، اوضاع همین‌جور است. آن بالایی که همه سرنخ ها را به سرانگشتان خود بند کرده، هیچ شخصیتی و هیچ هویتی و هیچ انتخابی و هیچ اختیاری برای دیگران قائل نمی‌شود. جوری که همه برای هر کاری باید دست بالا ببرند و از وی اجازه بگیرند.”
bazdashtihay tajamoe

محاکمه‌ی ۹ کارگر معدن سنگ آهن بافق آغاز شد

خبرگزاری هرانا – از روز دوشنبه محاکمه‌ ۹ کارگر معدن سنگ آهن بافق در استان یزد آغاز شد.
به گزارش هرانا به نقل از ایلنا،‌ این ۹ کارگر در جریان اعتصابِ حدود ۵ هزار کارگر این معدن در پاییز سال جاری  و در پی شکایت کارفرما بازداشت شده‌اند.
‌ محاکمه‌ی این کارگران در حالی برگزار شد که کارفرما همان زمان اعلام کرده بود شکایتش را از کارگران  پس گرفته است. با این حال،‌ فرماندار بافق تاکید کرده که محاکمه به دلیل شکایت دولت از کارگران برگزار شده است.
این گزارش حاکی‌ است که با وجود  گذشتنِ چند ماه از اعتصاب کارگران، ‌دولت به وعده‌ی خود برای لغو خصوصی‌سازیِ ۲۸ و نیم درصد سهام معدن سنگ آهن بافق عمل نکرده است.

eteraz-bafgh

۱۳۹۴ آذر ۱, یکشنبه

انهدام دو تیم تروریستی در شرق و غرب کشور؛ معاون وزارت اطلاعات خبر داد



خبرگزاری هرانا ـ معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات از انهدام ۲ تیم که آنها را تروریستی خوانده است، در استان‌های سیستان و بلوچستان و آذربایجان‌غربی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفته که “این تیم تروریستی قصد داشت با انفجار بیش از ۱۵۰ کیلوگرم مواد منفجره در قالب ۱۰ بمب ، مسیرهای مواصلاتی مرزی در مناطق عمومی راسک – ایرانشهر را ناامن سازد”.
معاون امنیت داخلی وزارت اطلاعات همچنین از بازداشت “عوامل ترور کارمندان ثبت احوال و معلمان استان” خبر داده است.
این مقام امنیتی همچنین گفته است که “تیم تروریستی گروهک های ضدانقلاب که با هدف اقدامات تروریستی و خرابکارانه وارد کشور شده بود در آذربایجان غربی منهدم شد و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات از این تیم تروریستی کشف شده است”.

vezarat etelaat

اعتصاب غذای زندانی سیاسی امید علی شناس در اعتراض به یورش وحشیانه و دستگیری مادرش

خبرگزاری قاصدان آزادی: بنابر گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی درایران، زندانی سیاسی امید علی شناس دراعتراض به یورش به خانواده های زندانیان سیاسی و دستگیری مادرش در حملات وحشیانه ماموران ولی فقیه آخوند علی خامنه ای دست به اعتصاب غذا زد.
زندانی سیاسی امید علی شناس در اعتراض به یورش وحشیانه به خانواده های زندانیان سیاسی و فعالین سیاسی که در حمایت از زندانیان سیاسی در مقابل زندان اوین شکنجه گاه ولی فقیه آخوند علی خامنه ای تجمع کرده بودند و همچنین دستگیری و انتقال مادرش سیمین عیوض زاده به زندان قرچک ورامین در بند ۸ زندان اوین دست به اعتصاب غذا زد.
او در حالی که در اعتصاب غذا بسر می برد از سلول خود خارج و در مقابل افسر نگهبانی بند ۸ زندان اوین بست نشسته است و اعلام نموده است تا زمانی که مادرش و سایر دستگیر شدگان آزاد نشوند به اعتصاب غذای خود ادامه خواهد داد.
روز شنبه ۳۰ آبان ماه هنگامی که خانوداه های زندانیان سیاسی، خانواده های مفقودین، حامیان استاد محمد علی طاهری و فعالین سیاسی در مقابل زندان اوین تجمع کرده بودند و نسبت به دستگیری عزیزانشان ،عدم اطلاع از عزیزان مفقود شده شان که سالها از آن می گذرد و صدور حکم ضدبشری و قرون وسطایی اعدام علیه استاد محمد علی طاهری اعتراض می کردند مورد یورش نیروهای سرکوبگر گارد ویژه همراه با مامورین امنیتی آخوند علی خامنه ای جنایتکار علیه بشریت و جنایتکار جنگی قرار گرفتند و با ضرب و شتم وبی حرمتی حداقل ۲۰ نفر از آنها دستگیر و ابتدا به نقاط نامعلومی منتقل شدند . سپس خانم ها از جمله خانم سیمین عیوض زاده به زندان مخوف قرچک ورامین منتقل شدند .گزارشها همچنین حاکی از آن است که پدر سعید زینالی و رضا ملک و محسن شجاع از جمله دستگیر شدگان امروز هستند.


۱۳۹۴ آبان ۳۰, شنبه

اخبار تکمیلی از بازداشت شهروندان معترض در مقابل زندان اوین

خبرگزاری هرانا – شهروندان معترض بازداشت شده در مقابل زندان اوین به بازداشتگاه های مختلف انتقال یافتند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در پی بازداشت های امروز چندین تن از شهروندان معترض در مقابل زندان اوین، سیمین عیوض زاده به همراه دیگر زنان بازداشتی که عموما از شاگردان محمدعلی طاهری بودند، با دو خودروی ون به زندان قرچک ورامین انتقال یافتند. همچنین مردان بازداشتی به مانند محسن شجاع که اغلب ایشان نیز از شاگردان محمدعلی طاهری هستند نیز به بند دو الف، بازداشتگاه ویژه سپاه مستقر در زندان اوین منتقل شدند. همچنین آقایان رضا ملک و هاشم زینالی نیز دروضعیت بازداشت به مکانی نامعلوم (احتمالا بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات) منتقل شده اند.
لازم به ذکر است که پرونده همه بازداشت شدگان امروز در شعبه دو بازپرسی دادسرای اوین در جریان و در حال بررسی است.
بنا به اطلاع منابع هرانا، هاشم زینالی بیمار بوده و نیاز به داروهای خاص خود را دارد که در وضعیت فعلی و با عدم مشخص بودن مکان بازداشت، امکان رساندن داروها توسط خانواده او وجود ندارد.
گفتنی است که بنا بر گزارشهای رسیده، در بازپرسی دادسرای اوین موی چند تن از شاگردان محمدعلی طاهری که بلند بوده را کوتاه کرده اند.
صبح امروز نیروهای گارد ویژه نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی جمعی از شهروندان و فعالین مدنی معترض در مقابل زندان اوین را با برخوردی خشن بازداشت کرده و پس از انتقال به کلانتری ولنجک به بازپرسی دادسرای اوین منتقل کردند.
بنا بر همین گزارش سیمین عیوض زاده مادر زندانی سیاسی امید علی شناس، هاشم زینالی پدر سعید زینالی (دانشجویی که از تیرماه ۷۸ و حوادث ۱۸ تیر آن سال مفقود شد و تا امروز خبری از او نیست)، رضا ملک زندانی سیاسی سابق، محسن شجاع و تعدادی از شاگردان محمد علی طاهری در میان بازداشت شدگان هستند.
لازم به ذکر است تا لحظه تنظیم این خبر از تعداد و هویت همه بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست.
bazdasht

۱۳۹۴ آبان ۲۹, جمعه

تداوم نگهداری غیرقانونی یک زندانی در قرنطینه زندان بیرجند

خبرگزاری هرانا – محمدامین عبداللهی، زندانی سیاسی زندان بیرجند، با گذشت حدود دو ماه از انتقال به این زندان همچنان به صورت غیرقانونی در قرنطینه نگهداری می شود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محمد امین عبداللهی، زندانی سیاسی که پس از بیش از ده سال حبس در تبعید، به تازگی از زندان طبس به بیرجند منتقل شده، از بدو انتقال تاکنون در قرنطینه این زندان نگهداری می شود و پیگیرها و اعتراضات وی برای انتقال به بند عمومی تا کنون بی نتیجه بوده است.
محمد امین عبداللهی شهروند بوکانی، از اوایل مهرماه در پی اعتراض به مخالفت با مرخصی اش از زندان طبس به بیرجند منتقل شده و مسئولین زندان طبس نیز علیرغم تأمین وثیقه از سوی خانواده، با مرخصی، آزادی مشروط و یا انتقال به زندان شهر محل سکونتش مخالفت کرده اند.
برادر این زندانی وضعیت وی را در زندان بیرجند دشوار و نگران کننده توصیف کرده و می گوید که برادرش در اعتراض به این شرایط دست به اعتصاب غذا زده است.
خانواده محمد امین عبداللهی که متأهل و دارای یک فرزند است، در شهر بوکان استان آذربایجان غربی سکونت دارند و به دلیل بعد مسافت تا بیرجند و فقر مالی امکان ملاقات با وی را ندارند.
اگرچه پس از گذشت بیش از نیمی از حبس، قانونا این زندانی می تواند به طور مشروط آزاد شود ولی مسئولین قضایی تا کنون به دلایل نامشخص با درخواست آزادی مشروط وی مخالفت کرده اند.
محمدامین عبدالهی اهل بوکان، پاییز سال ۱۳۸۴ بازداشت و پس از ۱۵ماه بلاتکلیفی در دادگاه انقلاب مهاباد به اتهام محاربه از طریق همکاری موثر و مسلحانه با احزاب کرد و نیز تبلیغ علیه نظام، محاکمه و در مجموع به ۱۸سال زندان و تبعید به زندان طبس محکوم شد، وی پس از گذراندن مدتی در زندان های ارومیه و مهاباد به زندان طبس و سپس بیرجند تبعید شد و در حال حاضر در قرنطینه زندان بیرجند نگهداری می شود.
mohammad amin abdollahi

تصویب قطعنامه علیه نقض حقوق بشر در ایران و واکنش جمهوری اسلامی

خبرگزاری هرانا ـ معاون نماینده ایران در سازمان ملل به قطعنامه کمیته سوم مجمع عمومی این سازمان “کمیته حقوق بشر” درباره نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی واکنش نشان داد و آن را “تحریفی انتخابی و سیاسی از حقایق” دانست.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رادیو زمانه، کمیته حقوق بشر سازمان ملل روز پنج‌شنبه نوزدهم نوامبر/ ۲۸ آبان، با تصویب قطعنامه‌ای از نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران ابراز نگرانی کرد.
غلامحسین دهقانی، معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل اما این قطعنامه را بیانگر «چیزی جز گمانه‌زنی‌های بی‌پایه ضد ایرانی» ندانست.
در این قطعنامه از سرکوب فعالان مدنی، بازداشت روزنامه‌نگاران و دگر‌اندیشان و افزایش چشمگیر شمار اعدام‌ها در ایران انتقاد شده است.
خبرگزاری صدا‌و‌سیما تصویب این قطعنامه را با تیتر “تصویب قطعنامه ضد ایران در سازمان ملل” پوشش داده و واکنش معاون نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل را برجسته کرده است.
این قطعنامه به پیشنهاد کانادا و با ۷۶ رای موافق، ۵۵ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسیده است. کمیته حقوق بشر سازمان ملل ۱۹۳ عضو دارد. این قطعنامه غیر الزام‌آور است اما قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل هم مطرح شود.
دهقانی از کانادا به دلیل پیشنهاد دادن این قطعنامه به شدت انتقاد کرده و گفته است: “اتاوا عمدا به سیاست‌های تحریک‌آمیز خود علیه ایران ادامه می‌دهد.”
آمریکا، کشورهای اروپایی و اسرائیل از این قطعنامه حمایت کردند و در مقابل روسیه، چین و سوریه از جمله ۵۵ کشوری بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند.
به گفته معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل، “رای‌گیری درباره قطعنامه ضد ایرانی در زمانی صورت گرفته که توافق اتمی اخیر، افق‌های جدیدی از همکاری را میان ایران و جامعه بین‌المللی گشوده است.”
دهقانی، در بخش دیگری از صحبت‌های خود در واکنش به این قطعنامه، جامعه ایران را جامعه‌ای پویا، باطراوات و چندصدایی دانسته که طیف‌های گسترده‌ای از نگرش‌های سیاسی و رسانه‌ای در آن وجود دارد و از لایه‌های اجتماعی و گروه‌های چندگانه قومی و مذهبی تشکیل شده است: «در حالی که این قطعنامه تلاش می‌کند جامعه ایرانی را جامعه‌ای بسته و تک‌صدایی معرفی کند.»
دهقانی از این‌که این قطعنامه تحولات مثبت حقوق بشری جامعه ایران در دوره اخیر و به‌ویژه پس از شروع کار دولت جدید ایران را نادیده گرفته، ابراز تاسف کرده است.
در صحبت‌های معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل، نمونه‌ و مثالی از تحولات مثبت مورد نظر اوارائه نشده است.
قطعنامه کمیته حقوق بشر سازمان ملل از ایران خواسته است تا با برداشتن محدودیت‌های قانونی و عملی آزادی بیان و ابراز عقیده، حق برگزاری تجمع‌های مسالمت‌آمیز را برای شهروندان فراهم کند.
این قطعنامه همچنین از اعدام کسانی که به هنگام ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال داشته‌اند، انتقاد کرده است. انتقادهایی از این دست، در آخرین گزارش احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران در سازمان ملل هم مطرح شده است: “احمد شهید، نگران از افزایش اعدام‌ها و امیدوار به نتایج توافق هسته‌ای و احمد شهید در مورد افزایش اعدام‌ها در ایران هشدار داد.”
مهر ماه امسال هم بان کی‌مون، دبیر‌کل سازمان ملل متحد، در گزارشی به مجمع عمومی این سازمان، از “نقض گسترده حقوق بشر در ایران” انتقاد کرده بود.
مواردی همچون نقض حقوق زنان، اعدام در ملاء عام، تبعیض علیه اقلیت‌های مذهبی و قومی، بازداشت فعالان و کنشگران حقوق بشر، اعمال فشار بر تشکل‌های کارگری، سانسور و ایجاد محدودیت برای رسانه‌ها، فیلترینگ اینترنت و محدود کردن آزادی بیان و …، از جمله موضوعاتی هستند که در طول سال‌های گذشته در گزارش‌های مختلف از وضعیت حقوق بشر در ایران، مطرح شده‌اند.
محکومیت مداخله ایران در سوریه
کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، علاوه بر محکوم کردن ایران به نقض حقوق شهروندان خود، در قطعنامه‌ای مداخله ایران در سوریه را نیز محکوم کرد و با ذکر نام حزب‌الله لبنان، خواستار خروج همه نیروهای شبه نظامی خارجی از سوریه شد.
این قطعنامه به پیشنهاد عربستان سعودی و با حمایت قطر و کشورهای عربی با ۱۱۵ رأی موافق تصویب شد. ۱۵ کشور مخالف این قطعنامه بودند و ۵۱ کشور هم رأی ممتنع دادند.
این قطعنامه، به طور ضمنی از دخالت روسیه در سوریه نیز انتقاد و آن را محکوم کرده است.
نمایندگان روسیه، ایران و سوریه در سازمان ملل، در واکنش به این قطعنامه، آن را تحریف واقعیات دانسته و موارد مطرح شده در آن را رد کردند.
در نشست کمیته حقوق بشر سازمان ملل، قطعنامه‌ای هم در مورد نقض‌ حقوق بشر در کره شمالی به تصویب رسید. آتحادیه اروپا و ژاپن متن پیش‌نویس قطعنامه درباره نقض حقوق بشر در کره شمالی را پیشنهاد کردند که با ۱۱۲ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۵۰ رای ممتنع به تصویب رسید.
sazman melal

۱۳۹۴ آبان ۲۷, چهارشنبه

اعتراض به احکام سنگین مهدی موسوی، فاطمه اختصاری و مصطفی عزیزی

خبرگزاری هرانا ـ بیش از ۱۶۰ شاعر، نویسنده و کنشگر فرهنگی به احکام سنگین قضایی صادرشده برای مهدی موسوی و فاطمه اختصاری، شاعر و مصطفی عزیزی، نویسنده و فیلمساز اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رادیو زمانه، ۱۶۰ شاعر، نویسنده و کنشگر فرهنگی در بیانیه‌ای نوشته‌اند که وقتی احکام سنگین این هنرمندان را شنیده‌اند به این صرافت افتاده‌اند که “انگار ایران قرار است از این پس شاعر و نویسنده نداشته باشد.”
آن‌ها افزوده‌اند: “مگر می‌شود دیگر به اندیشیدن، نوشتن و سرودن خطر کرد و آسوده خاطر ماند که تازیانه و حبسی در کار نخواهد بود.”
مهدی موسوی به ۹ سال حبس و ۹۹ ضربه شلاق، فاطمه اختصاری به ۱۱ سال و نیم حبس و ۹۹ ضربه شلاق و مصطفی عزیزی به هشت سال حبس محکوم شده‌اند. مصطفی عزیزی در حال حاضر در زندان به‌سر می‌برد.
مهدی موسوی، شاعر، پژوهشگر ادبیات و مؤلف ۱۲ کتاب شعر است. فاطمه اختصاری، شاعر و مؤلف سه کتاب شعر و مصطفی عزیزی، نویسنده، فیلمساز و مؤلف یک مجموعه داستان هستند.
امضاکنندگان بیانیه گفته‌اند که هیچ‌یک از این هنرمندان حتی فعال سیاسی نیستند و در کارنامه‌‌شان چیزی جز نوشتن، سرودن و فعالیت هنری به ثبت نرسیده است.
آن‌ها نوشته‌اند که خواهان صدور حکم برائت برای این سه‌ و پایان دادنِ هر چه سریع‌تر به سرکوبِ ادیبان و هنرمندان در ایران هستند.
در میان امضاکنندگان این بیانیه نام چهره‌هایی چون اسماعیل خویی، شهرنوش پارسی‌پور، احمد کریمی حکاک، محسن مخملباف، عباس معروفی، بنفشه حجازی، محمد محمدعلی، مهرانگیز کار، محمد نوری‌زاد، ژیلا بنی‌یعقوب، آسیه امینی، مسعود باستانی، سیروس آموزگار، مهدی خانبابا تهرانی و فریدون فرح‌اندوز به چشم می‌خورد.
azizi & ekhtesari & mousavei

۱۳۹۴ آبان ۲۶, سه‌شنبه

ریحانه طباطبایی به یک سال حبس تعزیری محکوم شد

خبرگزاری هرانا ـ ریحانه طباطبایی، روزنامه نگار و عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی، به یک سال حبس و دو سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروه ها، دستجات سیاسی و فعالیت در رسانه ها و مطبوعات و فضای مجازی محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کلمه، جلسه محاکمه این روزنامه نگار به اتهام “تبلیغ علیه نظام” ۹ آذر ماه به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و امروز پس از نزدیک به یک سال حبس تعزیری این روزنامه نگار تایید شد.
ریحانه طباطبایی پیش از این در آذر ماه سال ۸۹ توسط سپاه بازداشت شده بود. وی بابت این بازداشت محکوم به یک سال حبس شد که دادگاه تجدید نظر آن را به شش ماه حبس تعزیری و شش ماه حبس تعلیقی تبدیل کرد. این فعال سیاسی در بهمن ماه سال ۹۱ نیز به همراه تعدادی از روزنامه نگاران توسط وزارت اطلاعات بازداشت شد.
طباطبایی، خرداد ماه سال گذشته برای پرونده جدید خود که این بار نیز توسط سپاه تنظیم شده بود، به دادسرا احضار شد که پس از تفهیم اتهام برای اجرای حکم ۵ ماهه خود به بند سیاسی زندان زنان اوین منتقل و در ۲۰ آبان ماه همان سال پس از طی دوران محکومیت خود آزاد شده بود.

reyhaneh taba tabaeei

۱۳۹۴ آبان ۲۵, دوشنبه

نرگس محمدی: تبعیض علیه زنان در زندان هم ادامه دارد

خبرگزاری هرانا ـ نرگس محمدی، نائب رییس کانون مدافعان حقوق بشر با ارسال نامه‌ای سرگشاده به دادستان تهران، با بیان چگونگی اعزام و بستری کردنش در بیمارستان، نسبت به این رفتارها اعتراض کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کانون مدافعان حقوق بشر، او در نامه خود با اشاره به اینکه مأموران به‌هنگام بستری کردن در بیمارستان و معاینات به او دست‌بند می‌زده‌اند، از دادستان تهران پرسیده است: “نیروهای نظامی- امنیتی با چه مجوزی حق ورود به حریم‌هایی چون حمام، اتاق عمل (که حتی لباس‌های زیر را در می‌آورند) و اتاق‌های معاینه که لباس‌ها (زیر و رو) را در می‌آورند، پیدا می‌کنند.”
خانم محمدی در پایان از دادستان تهران خواسته است تا در دستوری شرایط مناسب و آرام را برای درمانش فراهم کند.
او همچنین در نامه خود با اشاره به مشکل‌های جانبی که زندانیان زن به‌هنگام بیماری با آنها دست به گریبان هستند، خطاب به دادستان نوشت که تبعیض علیه زنان در زندان هم ادامه دارد.
متن نامه نرگس محمدی به دادستان تهران که در آبان ماه ۱۳۹۴ نوشته شده و کانون مدافعان حقوق بشر منتشر کرده، به شرح زیر است:
جناب آقای جعفری دولت‌آبادی
دادستان تهران
با سلام
در تاریخ ١٣ مهرماه، جهت اعزام به بیمارستان، برای بازرسی رفتیم. به مأمور زن، گفتم که من احتمالاً نوار قلب و اکو خواهم داشت، لطفاً وقتی لباس‌هایم را در می‌آورم، پشت پارتیشن تشریف نیاورید. خانم مآمور گفت که ما باید بیاییم. تقاضا کردم پیش سرهنگ برویم تا مشکل حل شود. ایشان تشریف نداشتند. به جانشین ایشان توضیح دادم و گفتم که این کار اخلاقاً و شرعاً درست نیست. مسئول اعزام با لحنی گستاخانه و توهین‌آمیز گفت که لازم نیست شما از شرع بگویید، شما اگر مسلمان بودید که جایتان زندان اوین نبود. او سپس با الفاظ و رفتار توهین‌آمیز به صحبت‌های خود ادامه داد.
بنده به دلیل شرایط بد و نامساعد شدن حالم به بند برگشتم و یک روز بعد، دوباره دچار تشنج و حمله عصبی شدم. همبندیان عزیزم من‌را از طبقه دوم تا جلوی در بند، در طبقه اول روی دست آوردند؛ چون هیچ وسیله‌ای در بند وجود ندارد. بعد سوار آمبولانس کردند که در انتهای آمبولانس بسته نمی‌شد و تقریباً قسمت انتهای برانکارد که سر من در آن قسمت قرار داشت، لای در نیمه باز آمبولانس بود که من در همان حال بسیار بد، نگران افتادن به بیرون بودم.
بهداری اوین به طور اورژانس، اعزام به بیمارستان امام خمینی را هماهنگ کرد. روی برانکارد آمبولانس دراز کشیدم. ناگهان یک مأمور نظامی زن و دو مأمور مرد با دست‌بند و پابند بالای سر من ایستادند. دست‌هایم را بغل کردم و گفتم که اجازه نمی‌دهم تا دست‌بند بزنید، چون واقعاً حالم خوب نیست، پس توان فرار کردن ندارم، شما هم که چهار نفر در داخل آمبولانس هستید، پس دست‌بند زدن برای چیست؟ خانم نظامی می‌گفت، حتی اگر کما هم بروید ما دست‌بند می‌زنیم و دست‌بند را زد. خیلی عصبی بودم و بر اثر فشار عصبی که علاوه بر تشنج داشتم، دچار حمله عصبی دیگر شدم که ناچار شدند آمبولانس را چند دقیقه کنار اتوبان متوقف کنند. وقتی از آمبولانس روی برانکارد بیمارستان قرار گرفتم، دوباره دست‌بد را زدند و در تمام مراحل بیمارستان از ابتدا تا خروج از بیمارستان دست‌بند بر دست من و متصل به برانکارد بود و فقط زمانی که زیر دستگاه سی‌تی‌اسکن می‌رفتم به دلیل آهنی بودن دست‌بند، آن را باز کردند.
پزشک متخصص مغز و اعصاب بالای سرم آمد و توضیح داد که تشنج عصبی کردم و باید تا صبح تحت مراقبت باشم و ٣ روز بستری شوم تا بررسی شود. با توجه به سابقه بیماری که از سلول‌های انفرادی در بند ٢٠٩ در سال ٨٩ تاکنون داشتم و با توجه به اعمال شرایط امنیتی سخت از جمله دست‌بند، از دکتر خواستم تا با رضایت خودم، ترخیص‌ام کند و پزشک محترم با یک نامه مبنی بر اینکه بیمار باید به پزشکان معالج خود مراجعه کند، برگه ترخیص را امضا کرد.
پس از گذشت ۵ روز بالاخره در بیمارستان، بستری شدم. از زمان اعزام، دست‌بند به دستانم زده شد؛ حتی زمانی که پزشک معاینه‌ام می‌کرد. حتی وقتی فشار خونم را می‌گرفتند، دست‌بند من باز نشد. وقتی وارد اتاق شدیم، بلافاصله دست‌بند به دست من و سپس به تختخواب زده شد که نمی‌توانستم به راحتی بنشینم یا دراز بکشم.
بر اثر فشار عصبی که وارد شده بود، لحظه به لحظه حالم بدتر می‌شد. در مقابل اعتراض و خواهش من، هیچ توجهی نمی‌شد. از ١٩ مهرماه تا ٢٧ مهرماه (طی ٩ روز) ممنوع الملاقات حتی با پدر و مادرم بودم. اجازه بیرون آمدن از اتاق را نداشتم و فقط روی تخت بودم و فقط به دستشویی می‌رفتم. همراه داشتن پول ممنوع بود و خودشان هم حتی از میوه‌هایی که در بند داشتم برایم نمی‌آوردند و جز غذای بیمارستان، چیزی برای خوردن نداشتم. در اتاق بسته بود و پرده‌ها را می‌کشیدند.
دو روز پس از بستری شدن، در اتاق آنژیو حالم به‌هم خورد. لذا روز بعد به دستور پزشک معالج، یکی از خانم‌های کمک بهیار آمدند تا من را حمام ببرند و موهایم را بشویند و برای نوار مغز آماده کنند. خانم نظامی بلافاصله به آقای سرهنگ زنگ زد و کسب تکلیف کرد. ایشان هم دستور اکید دادند که خانم مأمور باید در حمام حضور داشته باشند. من در اعتراض به چنین تصمیم و رفتار دون شأن انسانی، با همه لباس‌هایم زیر دوش رفتم و خانم مأمور هم حضور داشتند. ٢۶ مهرماه آقای سرهنگ به اتاقم آمدند. از ایشان تقاضا کردم وقتی برای معاینات یا مراحلی از معالجات، به محل‌هایی می‌رویم که نیاز است تا بخشی از لباس‌هایمان را درآوریم، لطفاً خانم‌های مأمور نظامی پس از دیدن محل یا هر اقدام دیگر، در آن محل حضور نداشته باشند و ما در حضور مأموران معاینه یا معالجه نشویم که ایشان هم پذیرفتند.
٢٨ مهر تا ١٢ ظهر ٢٩ مهر برای انجام آندرسکوپی و کلونوزکوپی آماده شدم که نه تنها نباید چیزی می‌خوردم بلکه باید ۴ لیتر مواد پاک کننده دستگاه گوارش نیز استفاده می‌کردم. بالاخره ساعت یک وارد اتاق عمل شدیم. خانم مأمور هم وارد شد. بنده از ایشان خواهش کردم تا پشت در اتاق عمل بایستند و ایشان ضمن صحبت با آقای سرهنگ گفتند که من داخل اتاق عمل می‌ایستم و من دقیقاً لحظه آخر که مواد بیهوشی را تزریق می‌کردند از اتاق عمل بیرون آمدم و تا عصر هم معطل شدم تا شاید موافقت کنند و نشد. با آقای سرهنگ تلفنی صحبت کردم و توضیح دادم و خواهش کردم اجازه بدهند خانم مأمور داخل اتاق عمل نشود تا من هم بتوانم به معالجه خودم بپردازم. ایشان دوباره قول دادند که خانم مامور بیرون خواهد ایستاد و شما دوباره این مرحله را انجام دهید. این مرحله از ساعت ٩ صبح ٢ آبان تا ١٢ ظهر ٣ آبان طول کشید و وقتی آماده رفتن به اتاق عمل شدیم، دوباره سرهنگ دستور داد که مأمور زن در حین انجام کلونوزکوپی در داخل اتاق عمل بایستد و من هم از رفتن به اتاق عمل سرباز زدم.
پزشک معالج اینجانب تلفنی با آقای سرهنگ صحبت کردند که ما باید نمونه برداری کنیم و این مرحله برای معالجه بیمار ضروری است و این عمل در اتاق عمل اتفاق خواهد افتاد که محیط استرلیزه‌ای است که فقط پزشک و پرستار حضور دارند و خواهش کردند که اجازه این عمل پزشکی داده شود. اما حتی با حضور بازرسان نظامی هم اجازه این عمل داده نشد و من برای دومین بار از ادامه معالجه خود محروم شدم.
جناب آقای دادستان
به این ترتیب اینجانب اعتراض شدید خود را نسبت به رفتارهای غیرقانونی و غیر شرعی و غیر انسانی صورت گرفته اعلام می‌دارم و از آن مقام قضائی محترم تقاضای رسیدگی فوری دارم.
۱- اجباری بودن دست‌بند و پابند برای زندانیان سیاسی که حضرتعالی بیش از هر فرد دیگری مستحضرید که نه تنها حاضر به فرار نبوده بلکه حتی با احضارهای تلفنی خود را به زندان اوین معرفی کرده‌اند، امری بی‌دلیل و آزاردهنده است. به‌ویژه اینکه برای بیماران که در حال اعزام شدن به پزشک یا بستری شدن در بیمارستان‌ها هستند، این مسئله موجب تشدید بیماری و فشار جسمی و روانی بر فرد بیمار می‌شود.
به راستی به چه دلیل و با چه منطقی، ١۵ مهر در حین اعزام اورژانسی، در داخل آمبولانس و بعد در اورژانس بیمارستان امام خمینی، چندین ساعت دست‌بند به دست‌های من و تختخواب و برانکارد زده شد که خود موجب بروز یک حمله عصبی دیگر در داخل آمبولانس شد؟ آیا دست‌بند زدن به بیماری که با تشنج‌های عصبی مکرر قادر به ایستادن نیست، خود رفتاری غیر انسانی و شکنجه‌ای آشکار نیست؟ به چه دلیل معاینه اینجانب توسط پزشک در تاریخ ١٩ مهر در اورژانس بیمارستان، با دست‌بند انجام شد و حتی توجهی به درخواست پزشک هم نشد.
۲- اینجانب ١٣ مهرماه به دلیل اصرار مامور نظامی برای حضور در محل انجام نوار قلب و اکو، از معاینه و معالجه و اعزام خود به بیمارستان صرف نظر کردم و چنانچه توضیح دادم آندرسکوپی، کلونوزکوپی و نمونه‌برداری من در تاریخ های ٢٩ مهر و ٣ آبان به دلیل اصرار حضور مامور نظامی در اتاق عمل انجام نشد و بخش مهمی از معالجه صورت نپذیرفت. در هر سه مورد اعلام کردم زمانی‌که برای معاینه یا معالجه یا عمل، ناچار به درآوردن لباس هستم، جز پزشک معالج، حضور هیچ فرد نظامی را قبول نخواهم کرد و باید به حریم مابین پزشک و بیمار احترام بگذارید و این اقدام شما شرعا، اخلاقا و قانونا مشکل دارد.
جناب دادستان بنده ضرورت حضور مامور نظامی- امنیتی در حمام، اتاق عمل ( کلونوزکوپی ) یا مراحلی از معاینه که بیمار ناگزیر به درآوردن لباس‌هایش است را نه تنها درک نمی‌کنم و عملی خلاف رفتار انسانی می‌دانم، بلکه اصرار بر آن توسط ماموران نظامی برای بیماری که به‌هیچ عنوان حاضر به پذیرش آن نیست را آزار روحی و روانی می‌دانم که حتی حاضر است از درمان و معالجه خود صرف‌نظر کند.
بارها شاهد بوده‌ایم که در برخی کشورها، نیروهای نظامی- امنیتی برای تحقیر زندانی از لخت و عریان کردن زندانیان (به ویژه زندانیانی که اعتقادات و سنت‌هایی در این زمینه دارند) به‌عنوان شکنجه استفاده کرده‌اند که این امر به‌عنوان شکنجه در افکار عمومی و محافل حقوق بشری طرح شده است.
حال سئوال بنده از حضرتعالی به‌عنوان دادستان محترم این است که نیروهای نظامی- امنیتی با چه مجوزی حق ورود به حریم‌هایی چون حمام، اتاق عمل (که حتی لباس‌های زیر را در می‌آورند) و اتاق‌های معاینه که لباس‌ها (زیر و رو) را در می‌آورند، پیدا می‌کنند و با چه مجوزی با اصرار خود در چنین مکان‌هایی که به‌هیچ عنوان امکان فرار زندانی نمی‌رود، مانع تداوم معالجه زندانیان بیمار می‌شوند؟ آیا از نظر جنابعالی چنین برخوردهایی قانونی، انسانی و شرعی است؟
نیک مستحضرید که دختران ۶،٧ ساله دبستانی به دلیل آموزش و حفظ عفاف ملزم به سرکردن مقنعه هستند، اکنون باید پرسید که چنین رفتاری با زندانیان خلاف عفت عمومی نیست؟ یا اینکه عفاف و حجاب کارکردی سرکوبگرایانه علیه زنان در جامعه ایران دارد؟
۳- در تاریخ ۴ آبان ماه به طور ناگهانی ماموران نظامی- امنیتی با حضور در اتاق من در بیمارستان، دستور دادند که وسایلم را جمع کنم تا به بیمارستان بقیه الله برویم و من طی نامه‌ای به ریاست زندان اوین اعلام کردم که به هیچ عنوان حاضر به بستری شدن در بیمارستان بقیه الله نیستم و اگر ماندن من در این بیمارستان ممکن نیست، ٢۴ ساعت مهلت بدهید تا نسخه‌های پزشکی‌ام را تحویل بگیرم. در تاریخ ۶ آبان ماه به زندان اوین بازگشتم. اما بخشی از معالجاتم از جمله آندروسکوپی، کلونوزکوپی و نمونه برداری انجام نشد و طبق دستور کتبی پزشک معالجم، ضرورت دارد که انجام شود. لذا از شما تقاضا دارم دستور بفرمایید امکان این عمل بدون حضور مأموران نظامی انجام پذیرد. اتاق عمل یک در بیشتر ندارد و تنها پزشک معالج و پزشک بیهوشی در اتاق حضور دارند و مأمور نظامی- امنیتی می‌تواند پشت در اتاق عمل مأموریت خود را انجام دهد.
۴- اینجانب با توجه به تجربه‌هایی که طی چند سال گذشته دارم، تبعیض آشکار و سخت‌گیری‌های افراطی علیه زنان زندانی سیاسی- عقیدتی (در اعزام‌ها، شرایط بستری شدن‎ها و نحوه نگهداری) را مشاهده می‌کنم که این تبعیض را در تداوم تبعیض علیه زنان در جامعه می‌دانم، پس نسبت به آن معترض هستم.
نرگس محمدی
آبان ماه ۱۳۹۴
narges mohammadi

۱۳۹۴ آبان ۲۴, یکشنبه

گزارش تکمیلی از پلمپ محل کسب شهروندان بهائی در مازندران

خبرگزاری هرانا – در ادامه روند پلمپ محل کسب و کار شهروندان بهائی استان مازندران، دو شهروند دیگر بهائی این استان با پلمپ و بسته شدن محل کسب و کارشان روبرو شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در ادامه روند پلمپ و بسته شدن محل کسب و کار شهروندان بهائی استان مازندران، صبح یکشنبه ۲۴ آبان ماه محل کسب دو تن دیگر از ایشان در شهر قائم شهر پلمپ و بسته شد.
بنا به همین گزارش این دو شهروند زهرا گلابیان (عینک فروش – عینک آذری) و ذکرالله بابایی (خوار و بار فروش) نام دارند.
پیشتر نیز خبر رسیده بود که  پانزده واحد صنفی متعلق به شهروندان بهایی به طور هم زمان در سه شهر ساری، قائم شهر و تنکابن در استان مازندران، از سوی اداره اماکن پلمپ و بسته شده اند.
موارد زیادی از پلمپ محل کار شهروندان بهایی به دلیل تعطیلی در مناسبت های مذهبی تا کنون گزارش شده است که از جمله می توان به بیش از ۱۷۰۰ روز پلمپ غیرقانونی ۳۲ واحد صنفی بهاییان ساری در شش ماهه اول سال جاری اشاره کرد.
یک شهروند بهایی پیشتر درباره دلایل این محدودیت ها گفته بود: “در آیین بهایى ۹ روز تعطیل مذهبى وجود دارد که بعضا مصادف با تعطیلات رسمى در تقویم ایران نیست ولى طبق دین بهاییت، کسب و کار در این روز ها جایز نیست و بهاییان این روزها را تعطیل مى کنند، ولى اداره اماکن مى گوید شما حق تعطیل کردن کار در این روزها را ندارید و بهایى ها هم قبول نمى کنند.”
به عقیده مشاوران حقوقی هرانا، آیین نامه اجرایی ماده بیست و هشت قانون نظام صنفی، در صورتی تعطیلی غیرمجاز واحدهای صنفی را مشمول پیگیری می داند که اولا بیش از ۱۵ روز باشد و ثانیا بدون اطلاع به مراجع رسمی باشد، در حالی که جمع کل تعطیلات رسمی مذهبی بهاییان از پانزده روز در کل سال کمتر است و شهروندان بهایی بارها موضوع تعطیلات رسمی و مذهبی خود را با مراجع ذیربط در میان گذاشته اند.
IMG_20151115_003950

وزیر امور خارجه عراق: درباره حمله احتمالی به ایران اطلاعات داده‌ایم

وزیر امور خارجه عراق می‌گوید که سازمان‌های امنیتی این کشور اطلاعاتی به دست آورده‌اند که نشان می‌دهد بعضی کشورها از جمله ایران، آمریکا و فرانسه از اهداف حملات گروه‌های شبه‌نظامی هستند
به گزارش «محبت نیوز» ابراهیم جعفری گفته است که عراق این اطلاعات را در اختیار کشورهای مربوط قرار داده اما جزییات بیشتری درباره مهاجمان احتمالی یا زمان‌بندی حملاتی که درباره آن هشدار داده، ارایه نکرده است.
اظهارات وزیر امور خارجه عراق در حاشیه کنفرانس سوریه در وین، بعد از حملات مرگبار مهاجمان مسلح به نقاط مختلف شهر پاریس منتشر شده است.
حدود ۱۳۰ نفر جمعه شب (۱۳ نوامبر) در حملات انتحاری و تیراندازی مهاجمان مسلح در چند مکان عمومی در پاریس جان خود را از دست دادند.
یک روز بعد از این حملات، گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) با انتشار بیانیه‌ای مسوولیت آن را برعهده گرفت.
دولت فرانسه تا کنون درباره اطلاعاتی که وزیر خارجه عراق از آن سخن گفته، اظهار نظری نکرده است.
فرانسه و آمریکا هر دو در حملات هوایی علیه مواضع داعش در سوریه شرکت دارند.
ایران از حدود یک ماه پیش و از زمان آغاز عملیات علیه شورشیان در اطراف شهر حلب، حضور نظامی مستشاری خود را در سوریه به شدت افزایش داده است.
در این مدت بیش از پنجاه ایرانی در سوریه کشته شده‌اند که به گفته رسانه‌ها و مقام‌های نظامی ایران، بسیاری از آنها در حملات نیروهای داعش جان خود را از دست داده‌اند.


هفته گذشته محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران از دستگیری ده‌ها نفر از اعضای گروه‌های تروریستی در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، تهران، گلستان و مازندران خبر داده و گفته بود که عملیات نظامی روسیه در سوریه باعث افزایش فشار امنیتی بر جمهوری اسلامی شده است.
 

۱۳۹۴ آبان ۲۳, شنبه

غرب در انتظار تکرار حوادث مشابه پاریس باشد

یک نماینده محافظه کار مجلس گفته دولت فرانسه اگر نمی‌توانند امنیت مردم خود را در مقابل تروریست‌های داعش تامین کنند، می‌تواند این مهم را به مستشاران نظامی ایران، بسپارد 
به گزارش «محبت نیوز» اسماعیل کوثری رئیس کمیته دفاعی مجلس گفته آمریکا ترکیه و عربستان هم باید در انتظار حوادثی مشابه پاریس باشند و «فرانسه باد کاشت طوفان درو کرد.»
آقای کوثری افزوده «حوادث پاریس حاصل اقدامات دولت فرانسه در تشکل و کمک به تروریست‌های داعش است و آن‌ها با حمایت از داعش، طوفان کاشتند و حالا در پاریس طوفان درو می‌کنند.»
وی اضافه کرده «دولت فرانسه اگر نمی‌توانند امنیت مردم خود را در مقابل تروریست‌های داعش تامین کنند، می‌تواند این مهم را به مستشاران نظامی ایران، بسپارد.»
به گفته دیگربان محمدحسن آصفری عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی مجلس هم حوادث پاریس را نشانه محقق شدن هشدار‌های علی خامنه‌ای درباره گسترش دامنه حملات داعش به اروپا ارزیابی کرده است.
آصفری گفته «مطمئنن فردا روزی شاهد اتفاقات بد‌تر در کشورهای عربی و غربی خواهیم بود و مطمئنن آتش فتنه‌گری داعش دامن خود غربی‌ها را خواهد گرفت.»

۱۳۹۴ آبان ۲۲, جمعه

ادامه بی خبری از میثاق یزدان نژاد پس از انتقال به اوین

خبرگزاری هرانا – بی خبری از میثاق یزدان نژاد، زندانی سیاسی زندان رجایی شهر، پس از هیجده روز و بعد از انتقال به زندان اوین همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، با گذشت هیجده روز از انتقال میثاق یزدان نژاد به زندان اوین، همچنان از وضعیت وی و دلایل انتقال اطلاع دقیقی در دست نیست.
گفته شده است که پرونده این زندانی به شعبه یک بازپرسی اوین ارجاع داده شده است ولی مشخص نیست که این زندانی سیاسی در کدام یک از بازداشتگاه های اوین محبوس است و خانواده وی نیز اطلاع چندانی از وضعیت وی ندارند.
پیشتر اعلام شده بود که زندانی سیاسی، میثاق یزدان نژاد جهت درمان به بیمارستان اعزام شده است.
گفتنی است که در هشتمین سال زندان میثاق یزدان نژاد، حکم ۱۳ سال حبس این زندانی سیاسی پس از اعاده دادرسی توسط شعبه ۱۴ دیوان عالی کشور نقض شده و قرار است شعبه هم عرض مجددا به پرونده این زندانی سیاسی رسیدگی کند.
میثاق یزدان‌نژاد، دانشجوی رشتۀ مترجمی پیام نور، در تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۳۸۶ توسط مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و توسط قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران و همچنین دادگاه انقلاب شهرری و پس از تبدیل حکم در شعبه ۳۶ تجدیدنظر، جمعا به ۱۳ سال زندان به دلیل شرکت در مراسم نوزدهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی و ارتباط و همکاری با سازمان مجاهدین خلق محکوم شد، این زندانی پیش از انتقال در حال سپری کردن هشتمین سال حبس خود در زندان رجایی شهر بود.
misagh.yazdannejad


احضار میثم مهرانی به دادگاه انقلاب کرج

خبرگزاری هرانا – میثم مهرانی، دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه مفید قم، به دادگاه انقلاب کرج احضار شد.
بنا بر اطلاع منابع هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، میثم مهرانی طی احضاریه ای که در تاریخ ۱۳ آبان ماه به وی ابلاغ شده، به دادگاه انقلاب احضار شده و باید تا تاریخ بیست و سوم آبان ۱۳۹۴ خود را به شعبه اول دادگاه انقلاب کرج معرفی کند.
گفته شده است که این دانشجو پیش از نیز به صورت تلفنی احضار و بارها تهدید به اخراج از محل کار شده بود.
هنوز از اتهامات و دلایل احضار میثم مهرانی اطلاع دقیقی در دست نیست.

meysam mehrani

۱۳۹۴ آبان ۲۱, پنجشنبه

زندان و دو سال تحقیقات مذهبی؛ حکم حبس سهیل عربی کاهش یافت

خبرگزاری هرانا – از حکم ۹۰ ماهه سهیل عربی ۱۲ ماه کاسته شد و این زندانی که پیشتر به اعدام محکوم شده بود به ۷۸ ماه زندان و دو سال تحقیقات مذهبی برای اثبات پشیمانی محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سهیل عربی، زندانی محکوم به اعدامی که چندی پیش حکم او نقض شد، در ابتدا از سوی دیوان عالی کشور به ۹۰ ماه زندان و دو سال تحقیقات مذهبی برای اثبات پشیمانی محکوم شد و سپس حکم ۹۰ ماهه وی با ۱۲ ماه کاهش به ۷۸ ماه کاهش یافت.
وکیل این زندانی در گفتگو با هرانا با ذکر این نکته و در توضیح دلیل این کسر شدن حکم گفت: “در قانون جدید پیش بینی شده است که اگر متهمی به دادنامه بدوی اعتراض نکند و تسلیم رای دادگاه شود، دادگاه می تواند در جلسه ای تا یک چهارم از مجازات او را کاهش دهد. ما نیز نسبت به رای تمکین کردیم و دادگاه ۱۲ ماه از ۹۰ ماه آقای سهیل عربی را کم کرد.”
در نتیجه و بنا بر رای دادگاه مقرر شد که آقای سهیل عربی ضمن گذراندن ۷۸ ماه زندان، برای حذف مجازات اعدام و اثبات ندامت خود، ۱۳ جلد کتاب در حوزه دین شناسی، مذهب شناسی و رفع شبهات دینی بخواند و در مرحله دوم باید از هر کتاب ۵ تا ۱۰ صفحه خلاصه تهیه کند.
او همچنین در تماس با موسسه «در راه حق» و پژوهشکده امام خمینی باید پاسخ شبهات خود را بگیرد و پرسش و پاسخ ها را به صورت مکتوب به دادگاه ارائه کند.
وی باید مقاله ای با موضوع دین یا مذهب شناسی تهیه و برای نوشتن آن به ۵ تا ۱۰ کتاب رجوع کند. او باید طی دو سال و هر سه ماه یک بار گزارش تحقیقات خود را به دادگاه ارائه کند تا پس از اثبات پشیمانی اش برای دادگاه و تغییر در رفتارش از مجازات اعدام نجات یابد.
سهیل عربی زندانی محکوم به اعدامی است که حکم او اوایل تیرماه از سوی شعبه ۳۴ دیوان عالی کشور نقض شد.
پیشتر، در پى نشر اکاذیب و نسبت هاى دروغ سه وبسایت خبرگزارى فارس ، جهان نیوز و دانا علیه سهیل عربى و شکایت وکلا، بازپرس پرونده براى یکى از سایت ها قرار تأمین صادر کرده بود.
گفتنی است این سایت ها با دروغ پردازی نسبت به اتهامات سهیل عربی و تکذیب اتهام سب النبی، اتهاماتی را به وی نسبت داده بودند که با اعتراض خانواده و وکلا و انتشار تصویر حکم دادگاه مشخص شد اتهام آقای سهیل عربی سب النبی است و این سایت ها اقدام به نشر اکاذیب علیه این شهروند زندانی کرده اند.
سهیل عربی بر مبنای مطالبی که در فیسبوک شخصی اش به اشتراک گذاشته بود به سب النبی(دشنام به پیامبر) متهم شده است و حکم اعدام وی آذر ماه سال گذشته به اتهام سب النبی در فضای مجازی در دیوان عالی کشور به تایید رسید و وی در خطر اجرای حکم اعدام قرار گرفت ولی تلاش وکلا برای اعاده دادرسی و ارجاع پرونده به دیوان عالی کشور، موثر واقع شد و با نقض حکم از سوی شعبه ۳۴، وی از زیر تیغ اعدام خارج شد.
حکم اعدام سهیل عربی درحالی صادر شده بود که هر‌گاه متهم به سب ادعا کند که اظهارات وی از روی اکراه -غفلت- سهو یا در حالت مستی یا غضب یا سبق لسان یا بدون توجه به معانی کلمات و یا نقل قول از دیگری بوده، سب النبی محسوب نمی‌شود.
این زندانی هم اینک در بند ۳۵۰ زندان اوین مشغول تحمل زندان است.
Soheil-arabi-261114