۱۳۹۳ مرداد ۹, پنجشنبه

بازداشت و بی‌خبری از سه شهروند کرد پس از یک ماه

خبرگزاری هرانا – از وضعیت «خسرو امینی‌زاده»، «ناصر رحیمی» و «اصغر کچلانی» با وجود گذشت یک ماه از تاریخ بازداشت اطلاعی در دست نیست.
بنا‌به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حدود یک ماه پیش سه شهروند کرد از اهالی ماکو بنام‌های «خسرو امینی‌زاده»، «ناصر رحیمی» و «اصغر کچلانی» توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نا‌معلومی منتقل شدند.
یک منبع مطلع به گزارشگر هرانا گفت: «مسئولان هیچ گونه اطلاعی در خصوص نوع اتهام این سه نفر به خانواده‌ها نداده‌اند؛ ولی احتمال زیاد اتهام ایشان ارتباط از احزاب کردی خواهد بود.»
«خسرو امینی‌زاده»، «ناصر رحیمی» و «اصغر کچلانی» تا لحظه تنظیم این خبر هیچ‌گونه تماسی با بستگان خود نداشته و از شرایط و اتهامات ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.

قاضی گفت برخوردی می‌کنیم که دیگران هوس بازگشت نکنند

« قاضی صلواتی در یکی از جلسات گفته بوده که برخوردی با تو می‌کنیم که دیگران خیال به کشور برگشتن نکنند.»


به گزارش « محبت نیوز» سراج‌الدین میردامادی، روزنامه نگار اصلاح طلب پس از نزدیک به ۳ ماه بازداشت روز یکشنبه پنجم مرداد ماه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
به نقل از جرس، حسین میردامادی، پدر این روزنامه نگار با ابراز تاسف از صدور چنین حکم سنگینی به «جرس» می‌گوید: «سراج در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال و به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی به ۵ سال حبس تعزیری و در مجموع به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد. علاوه بر آن ۵ سال محرومیت از فعالیت روزنامه نگاری و ۲ سال ممنوع الخروجی بعد از پایان حبس را به او داده‌اند.»
این استاد سابق دانشگاه با اشاره به برگزاری دادگاه غیر علنی می‌افزاید: «در ابتدا هم وکیل او را به دادگاه راه نمی‌دادند و وکیل با اصرار توانست وارد دادگاه شود بعد هم با تمسخر با لایحه وکیل برخورد کردند و متاسفانه بسیار دور از انتظار چنین حکمی را صادر کردند. حالا قرار است اعتراض به حکم دادگاه بدوی زده شود و امیدواریم در این حکم تجدید نظر شود.»
سراج الدین میردامادی در تیرماه ۹۲، بدنبال پیروزی حسن روحانی، از فرانسه به ایران بازگشت اما در‌‌ همان بدو ورود به ایران، پاسپورت او را ضبط کردند و حکم به ممنوع‌الخروجی او دادند. پس از آن احضار و بازجویی‌ها آغاز شد و در مجموع بیش از دویست ساعت توسط وزارت اطلاعات و سپاه بازجوی شد.
نخستین جلسه محاکمه سراج الدین میردامادی، در ۱۸ دی ماه ۹۲ برگزار و اتهام او تبلیغ علیه نظام اعلام شد. در ۲۰ اردیبهشت سال جاری به شعبه دوم بازپرسی دادسرای اوین احضار و پس از مراجعه بازداشت شد.
پس از اینکه در مرداد سال گذشته، حسن روحانی در جمع ایرانیان مقیم نیوریورک گفت: «این حق طبیعی هر ایرانی است که از سرزمین خود دیدار کند.» موجی از امیدواری در میان جوانانی که به اجبار از کشور مهاجرت کرده بودند برانگیخته شد.
سراج الدین میردامادی اولین فردی بود که به کشور بازگشت. پس از او حسین نورانی‌نژاد، فعال سیاسی و عضو جبهه مشارکت از استرالیا به ایران بازگشت اما به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد. ساجده عرب سرخی روزنامه نگار اصلاح طلب دیگری است که پس از انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۹۲ و روی کار آمدن دولت حسن روحانی به ایران بازگشت اما پس از بازگشت بار‌ها احضار و مورد بازجویی قرار گرفت و در حالی که در تهران حضور داشت حکم غیابی برای او صادر شد و چندی پیش برای گذراندن یکسال حبس روانه زندان شد.
آقای میردامادی تصریح می‌کند: «متاسفانه علی رغم وعده‌های مسئولین مبنی بر دعوت و استقبال از بازگشت ایرانیان خارج از کشور به وطن ما با برخوردهای غیر اصولی و بی‌تدبیرانه مواجه هستیم. حتی خود قاضی صلواتی در یکی از جلسات گفته بوده که برخوردی با تو می‌کنیم که دیگران خیال به کشور برگشتن نکنند. یعنی دقیقن عکس آنچه در قانون آمده و رئیس جمهور وعده داده بود.»

دولت روحانی نقض حقوق اقلیت‌های دینی در ایران را رد کرد

در واکنش به. گزارش اخیر وزارت امورخارجه امریکا درباره نقض حقوق اقلیت‌های دینی در ایران، وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی این گزارش را رد کرد و گفت که فاقد اعتبار است.

به گزارش «محبت نیوز»‌،‌ مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز گفت: گزارش وزارت خارجه آمریکا در مورد آزادی های دینی در جهان از جمله ایران، «ابزاری و تنها با هدف اعمال فشار به سایر کشورها» تهیه و منتشر می‌شود.
این مقام جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که در قانون اساسی این کشور احترام به همه ادیان الهی و آزادی برگزاری مراسم و مناسک آنها به صراحت قید شده و ایران همواره از این آزادی های مصرح در قوانین دفاع کرده است.
این درحالی است که بر اساس گزارش سالانه دولت آمریکا برای سال ٢٠١۳، موارد نقض آزادی‌ اقلیت‌های مذهبی در ایران به ویژه گرو‌ه‌های مذهبی غیرشیعه از جمله مسیحیان و بهائیان، افزایش یافته است.
در اين گزارش که روز سه شنبه منتشر شد ايران بار ديگر در کنار کشورهايی چون عربستان سعودی، چين و کره شمالی در فهرست کشورهايی قرار گرفته است که از نظر وضعيت آزادی مذاهب، در مورد آن ها  جای «نگرانی ويژه» وجود دارد.
وزیر خارجه آمریکا، درمورد ایران بار دیگر بر تشدید محدودیت‌ها در عرصه‌های گوناگون و از جمله درباره اقلیت‌های مذهبی مانند مسیحیان و بهاییان تاکید کرده است.
آقای کری از جمله به وضعیت شهروند ایرانی–آمریکایی، کشیش سعید عابدینی، فعال مسیحی تبشیری، اشاره کرد که همچنان در زندان است.
سازمان های بین المللی بارها از جمهوری اسلامی ایران برای نقض حقوق اقلیت های دینی انتقاد کرده اند.
سازمان بين‌المللی «درهای باز» در گزارش سالانه خود برای سال ۲۰۱۳ اعلام می‌کند که فشار بر مسيحيان در سراسر جهان در اين سال افزايش يافته است. در اين ميان ايران از نظر آزار و اذيت مسيحيان در ميان ده کشور اول است.
از انقلاب تاکنون چند رهبر کليسا در ايران کشته شده‌اند و صدها مسيحی نيز تحت بازجويی بوده و زندانی شده‌اند. چاپ کتاب مقدس به زبان فارسی ممنوع شده و برخی از کليساها تعطيل و از مراسم کليسايی جلوگيری به عمل آمده است.
این گزارش ۴۴ صفحه‌ای به موارد متعدد نقض حقوق اولیه شهروندان ایرانی، از جمله دستگیری‌های خودسرانه، تعداد زیاد زندانیان سیاسی، دستگیری روزنامه‌نگاران، محدودیت آزادی بیان و قلم نیز پرداخته است.


همچنین سازمان‌های حقوق بشری مختلف بارها اعلام کرده‌اند که وضعیت حقوق بشر در ایران حتی پس از به قدرت رسیدن حسن روحانی بهبود نیافته است.

۱۳۹۳ مرداد ۸, چهارشنبه

وضعیت حاد جسمی معلم زندانی محمد امین آگوشی در زندان زاهدان

معلم بازنشسته زندانی محمد امین آگوشی از بیماری حاد جسمی رنج می برد اما بازجویان وزارت اطلاعات و دادستان نظامی زاهدان مانع درمان وی هستند.

محمد امین آگوشی معلم بازنشسته زندانی که از تاول دهانی شدیدا رنج می برد. این تاول ها تمامی دهان او را فرا گرفته است و زبان وی سفید شده است این مسئله باعث دردهای شدید، بطوری که به سختی قادر به حرف زدن و نوشیدن آب است.
او تا به حال چندین بار به بهداری زندان مراجعه نموده است اما به وی گفته شد که بدستور وزارت اطلاعات ، خسروی رئیس زندان و دادستان نظامی استان، بهداری زندان تا اطلاع ثانوی از ویزیت وی خوداری کند.
معلم بازنشسته وقتی از آنها پرسید علت محرومیت من از درمان چی است؟ به او گفته شد :که تو گفتی جمهوری اسلامی به زور سرکار آمده است و به زور هم از بین خواهد رفت و به این دلیل هم از ویزیت پزشکی محروم شده اید.
معلم بازنشسته زندانی حتی به آنها پیشنهاد داده است که خود حاضر است پول دارو را تقبل نماید اما بازهم از درمان وی خوداری می کنند. خسروی رئیس زندان خطاب به آقای آگوشی گفته است که شما ما را اذیت کرده اید ما هم شما را اینگونه اذیت می کنیم.
از طرفی دیگر خانواده معلم بازنشسته زندانی داروهای گیاهی وغیره برایش ارسال کرده اند اما اطلاعات زندان از تحویل دادن این داروها به ایشان خوداری می کند.
بطور عام رئیس زندانها و مسئولین اطلاعات زندانها مجریان اوامر وزارت اطلاعات برای شکنجه و اذیت وآزار زندانیان سیاسی و عادی است. افراد فوق زندانیان سیاسی را به سلولهای انفرادی منتقل می کنند، تحت شکنجه جسمی و روحی قرار می دهند،از درمان آنها ممانعت به عمل می اورند و سایر فشارها و اذیت و آزارها را علیه زندانیان سیاسی و عادی به اجرا در می آوردند
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، عدم درمان معلم بازنشسته زندانی و رها کردن وی به حال خویش علیرغم دردهای شدید و طاقت فرسا را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۷مرداد ۹۳ برابر با ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۴

عکس: ‏وضعیت حاد جسمی معلم زندانی محمد امین آگوشی در زندان زاهدان

معلم بازنشسته زندانی محمد امین آگوشی از بیماری حاد جسمی رنج می برد اما بازجویان وزارت اطلاعات و دادستان نظامی زاهدان مانع درمان وی هستند.

محمد امین آگوشی  معلم بازنشسته زندانی که از تاول دهانی  شدیدا رنج می برد. این تاول ها تمامی دهان او را فرا گرفته است و زبان وی سفید شده است این مسئله باعث دردهای شدید، بطوری که  به سختی قادر به حرف زدن  و نوشیدن آب است.
او تا به حال چندین بار به بهداری زندان مراجعه نموده است اما به وی گفته شد که بدستور وزارت اطلاعات ، خسروی رئیس زندان و دادستان نظامی استان،  بهداری زندان تا اطلاع ثانوی از ویزیت وی خوداری کند.
معلم بازنشسته وقتی از آنها پرسید علت محرومیت من از درمان  چی است؟ به او گفته شد :که تو گفتی جمهوری اسلامی به زور سرکار آمده است و به زور هم  از بین خواهد رفت و به این دلیل هم از ویزیت پزشکی محروم شده اید.
 معلم بازنشسته زندانی حتی به آنها پیشنهاد داده است که  خود حاضر است  پول دارو را تقبل نماید اما بازهم از درمان وی خوداری می کنند. خسروی رئیس زندان خطاب به آقای آگوشی گفته است که شما ما را اذیت کرده اید ما هم شما را اینگونه اذیت می کنیم.
از طرفی دیگر خانواده معلم بازنشسته زندانی داروهای گیاهی  وغیره  برایش ارسال کرده اند اما اطلاعات زندان از  تحویل دادن این داروها به ایشان خوداری می کند.
بطور عام رئیس زندانها و مسئولین اطلاعات زندانها مجریان اوامر وزارت اطلاعات برای شکنجه و اذیت وآزار زندانیان سیاسی و عادی است. افراد فوق زندانیان سیاسی را به سلولهای انفرادی منتقل می کنند، تحت شکنجه جسمی و روحی قرار می دهند،از درمان آنها ممانعت به عمل می اورند و سایر فشارها و اذیت و آزارها را علیه زندانیان سیاسی و عادی به اجرا در می آوردند
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، عدم درمان معلم بازنشسته زندانی و رها کردن وی به حال خویش علیرغم دردهای شدید و طاقت فرسا را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
 
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۷مرداد ۹۳ برابر با ۲۹ ژوئیه  ۲۰۱۴‏

ابعاد پنهانی کمک رژیم ایران به حماس در هفته‌های اخیر

درحالی که بحران اخیر غزه همزمان با تلاش‌های رژیم ایران برای توافق هسته‌ای با غرب است، یکی از سیاستمداران آمریکایی به دولت این کشور هشدار داده که آزادسازی دارايی‌های مسدود شده ايران به حمايت مالی از گروه نظامی حماس منجر می‌شود.

مایک راجرز، نماينده ايالت ميشيگان در مجلس نمايندگان آمريکا، در یک برنامه تلویزیونی در شبکه "سی‌بی‌اس" گفت: ۲.۸ ميليارد دلار آزادشده ايران به دنبال توافق ژنو، به معنای ادامه اعمال بد ايران در نوار غزه است؛ وی همچنین به اظهارات اخیر مقام‌های مختلف ایران اشاره کرده که صریحاً از حماس در برابر اسرائیل حمایت می‌کنند.

اخیراً حسین سلامی- جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، با تأکید بر لزوم «دفاع از ممالک اسلامی در مقابل دشمنان» گفت: «جنگ غزه آغاز و مقدمه فروپاشی اسرائیل است.»

همزمان جواد ظریف- وزیر امور خارجه ایران، تلاش‌های دیپلماتیک را برای «تأمین نیازهای مردم غزه» پیگیری می‌کند.

خامنه‌ای، امروز سه‌شنبه (۲۹ ژوئیه/ ۷ مرداد) در خطبه‌های نماز روز عید فطر در تهران در اظهاراتی تند تأکید کرد که بر خلاف نظر دولت آمریکا، دنیای اسلام "موظف است هر چه می‌تواند به تجهیز ملت فلسطین کمک کند."

عکس: ‏ابعاد پنهانی کمک رژیم ایران به حماس در هفته‌های اخیر

درحالی که بحران اخیر غزه همزمان با تلاش‌های  رژیم ایران برای توافق هسته‌ای با غرب است، یکی از سیاستمداران آمریکایی به دولت این کشور هشدار داده که آزادسازی دارايی‌های مسدود شده ايران به حمايت مالی از گروه نظامی حماس منجر می‌شود.

مایک راجرز، نماينده ايالت ميشيگان در مجلس نمايندگان آمريکا، در یک برنامه تلویزیونی در شبکه "سی‌بی‌اس" گفت: ۲.۸ ميليارد دلار آزادشده ايران به دنبال توافق ژنو، به معنای ادامه اعمال بد ايران در نوار غزه است؛ وی همچنین به اظهارات اخیر مقام‌های مختلف ایران اشاره کرده که صریحاً از حماس در برابر اسرائیل حمایت می‌کنند.

اخیراً حسین سلامی- جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، با تأکید بر لزوم «دفاع از ممالک اسلامی در مقابل دشمنان» گفت: «جنگ غزه آغاز و مقدمه فروپاشی اسرائیل است.»

همزمان جواد ظریف- وزیر امور خارجه ایران، تلاش‌های دیپلماتیک را برای «تأمین نیازهای مردم غزه» پیگیری می‌کند.

خامنه‌ای،  امروز سه‌شنبه (۲۹ ژوئیه/ ۷ مرداد) در خطبه‌های نماز روز عید فطر در تهران در اظهاراتی تند  تأکید کرد که بر خلاف نظر دولت آمریکا، دنیای اسلام "موظف است هر چه می‌تواند به تجهیز ملت فلسطین کمک کند."‏

دستگیری کارگران ساختمان به جرم خوردن ناهار در ماه رمضان و حکم 70 ضربه شلاق !!!

بر اساس گزارشات دريافتي از تبريز , روز شنبه 3 مرداد, کارگراني كه در احداث ساختمان مشغول به كار بودند, هنگام ناهار دستگير مي شوند و به 740هزارتومان جريمه نقدي و 70ضربه شلاق محكوم ميشوند

آژانس ايران خبر

عکس: ‏دستگیری کارگران ساختمان به جرم خوردن ناهار در ماه رمضان و حکم 70 ضربه شلاق !!!

بر اساس گزارشات دريافتي از تبريز , روز شنبه 3 مرداد,  کارگراني كه در احداث ساختمان مشغول به كار بودند, هنگام ناهار دستگير مي شوند و به 740هزارتومان جريمه نقدي و 70ضربه شلاق محكوم ميشوند

آژانس ايران خبر‏

۱۳۹۳ مرداد ۷, سه‌شنبه

" همه ما با هم می بایست داعش و جمهوری اسلامی را متوقف کنیم، تا دنیا را نجات دهیم"

آیا این سوال برای شما ایجاد نشده چرا با وجود رفتار وحشیانه داعش و کشتار جنون وار مردم توسط این گروه، گروه‌هایی که خود را اصلاح طلب معرفی‌ می‌نمایند نه تنها در شهر‌های مختلف دنیا بر علیه آنها تظاهرات اعتراضی تدارک ندیدند بلکه برخی‌ افراد در خیابان‌های لندن با پرچم داعش در تظاهرات‌ها شرکت کردند؟

یا چرا پس از انفجار مساجد و امام زاده‌ها، هیچ کفن پوشی در شهر‌های ایران جهت اعتراض به جنايات داعش به خیابان نیامد؟

چرا اصلاح طلبان چشمان خود را به روی جنایات جنون آمیز گروه داعش و سؤ استفاده آشکار حماس از کودکان بسته اند و در بیانیه‌های خود آنها را محکوم نمی کنند؟

لازم به ذکر است فعالان کرد در شبکه های اجتماعی و رسانه ها کارزاری تبلیغاتی برای جلب توجه به کوبانی راه انداخته و هشدار داده اند که فاجعه ای انسانی در راه است و جنگ در غزه نباید چشمها را به روی «غزه دیگری» که در خاورمیانه در شرف شکلگیری است ببندد.

مصطفی رحمانی مدیر ارشد اجرایی سایت هرانا انگليسی نیز مطالبی با "ذکر منابع" گرد آوری کرده که توضیح میدهد چگونه جمهوری اسلامی توسط داعش به اهداف خود در منطقه می رسد.

گزارش کامل در لینک زیر:
http://goo.gl/MXT1pY

«موسسه زنان نوبل»که شیرین عبادی و پنج برنده جایزه صلح نوبل دیگر عضو آن هستند با انتشار بیانیه‌ای نسبتا جناحی بدون اشاره به جنایت‌های حماس و داعش اعلام کردند که " تا زمانی‌ که اسرائیل حمایت‌های علنی و ضمنی‌ برای سیاست‌های خود جهت سرکوب مردم فلسطین دریافت می‌‌کند، صلح واقعی‌ به وقوع نمی‌‌پیوندد "

متن کامل بیانیه توسط هادی قائمی در سایت “کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران” منتشر شده است:
http://goo.gl/j1xm61

یکی‌ از کاربران فیسبوک لحظاتی پیش پیغام زیر را برای ما ارسال نمود:

با سلام لطفا در پیجتون از مردم کوبانی حمایت کنید . اونها خیلی بی‌پناه هستند . اونها مثل مردم غزه تحت پوشش حمایت جمهوری اسلامی نیستن . اونها با ثروت مردم ایران به جنگ نرفتن . من کرد نیستم . من عراقی و سوری نیستم اما با تمام وجودم برای این مردم بیگناه که به دست داعش تروریست افتادن نگرانم .https://www.facebook.com/kobani.is.not.alone این هم پیجی هست که یکی از دوستان کرد من برام فرستاد . شاید تنها کاری که امروز از ما ساخته هست اطلاع رسانی باشه . ممنون و با سپاس

عکس: ‏" همه ما با هم می بایست داعش و جمهوری اسلامی را متوقف کنیم، تا دنیا را نجات دهیم" 
  
آیا این سوال برای شما ایجاد نشده چرا با وجود رفتار وحشیانه داعش و کشتار جنون وار مردم توسط این گروه، گروه‌هایی که خود را اصلاح طلب معرفی‌ می‌نمایند نه تنها در شهر‌های مختلف دنیا بر علیه آنها تظاهرات اعتراضی تدارک ندیدند بلکه برخی‌ افراد در خیابان‌های لندن با پرچم داعش در تظاهرات‌ها شرکت کردند؟ 

یا چرا پس از انفجار مساجد و امام زاده‌ها، هیچ کفن پوشی در شهر‌های ایران جهت اعتراض به جنايات داعش به خیابان نیامد؟

چرا اصلاح طلبان چشمان خود را به روی جنایات جنون آمیز گروه داعش و سؤ استفاده آشکار حماس از کودکان بسته اند و در بیانیه‌های خود آنها را محکوم نمی کنند؟

لازم به ذکر است فعالان کرد در شبکه های اجتماعی و رسانه ها کارزاری تبلیغاتی برای جلب توجه به کوبانی راه انداخته و هشدار داده اند که فاجعه ای انسانی در راه است و جنگ در غزه نباید چشمها را به روی «غزه دیگری» که در خاورمیانه در شرف شکلگیری است ببندد.

مصطفی رحمانی مدیر ارشد اجرایی سایت هرانا انگليسی نیز مطالبی با "ذکر منابع" گرد آوری کرده که توضیح میدهد چگونه جمهوری اسلامی توسط داعش به اهداف خود در منطقه می رسد.

گزارش کامل در لینک زیر:
http://goo.gl/MXT1pY

«موسسه زنان نوبل»که شیرین عبادی و پنج برنده جایزه صلح نوبل دیگر عضو آن هستند با انتشار بیانیه‌ای نسبتا جناحی بدون اشاره به جنایت‌های حماس و داعش اعلام کردند که " تا زمانی‌ که اسرائیل حمایت‌های علنی و ضمنی‌ برای سیاست‌های خود جهت سرکوب مردم فلسطین دریافت می‌‌کند، صلح واقعی‌ به وقوع نمی‌‌پیوندد " 

متن کامل بیانیه توسط هادی قائمی در سایت “کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران” منتشر شده است:
http://goo.gl/j1xm61

یکی‌ از کاربران فیسبوک لحظاتی پیش پیغام زیر را برای ما ارسال نمود: 

با سلام لطفا در پیجتون از مردم کوبانی حمایت کنید . اونها خیلی بی‌پناه هستند . اونها مثل مردم غزه تحت پوشش حمایت جمهوری اسلامی نیستن . اونها با ثروت مردم ایران به جنگ نرفتن . من کرد نیستم . من عراقی و سوری نیستم اما با تمام وجودم برای این مردم بیگناه که به دست داعش تروریست افتادن نگرانم . https://www.facebook.com/kobani.is.not.alone این هم پیجی هست که یکی از دوستان کرد من برام فرستاد . شاید تنها کاری که امروز از ما ساخته هست اطلاع رسانی باشه . ممنون و با سپاس‏

سه شنبه های اعتراضی مقابل سفارت ننگین جمهوری اسلامی استکهلم 2014/07/29


















گزارش سالیانه آزادی مذاهب: ایران همچنان در فهرست «نگرانی ویژه»

امریکا گزارش سالانه مربوط به آزادی‌های مذهبی در کشورهای گوناگون جهان را منتشر کرد و در آن در مورد «ایران» از تشدید محدودیت‌ها بر مذاهب انتقاد شده است.

به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز»دولت آمریکا، روز دوشنبه، ششم مرداد، گزارش سالانه مربوط به آزادی‌های مذهبی در کشورهای گوناگون جهان را منتشر کرد و در آن در مورد ایران از تشدید محدودیت‌ها بر مذاهب تا نحوه مجازات‌ها، فرایند دادگاهی و دادرسی، وجود انبوه زندانیان سیاسی و دیگر موارد انتقاد شده است.
به نقل از رادیو اروپای آزاد رادیو فردا، جان کری وزیر خارجه آمریکا، در سخنانی با اشاره به نادیده گرفتن آزادی‌های مذهبی در بسیاری از کشور‌ها گفت: در سال گذشته میلادی میلیون‌ها تن از مردمان باورمند به مذاهب مختلف، مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند و به ویژه، آوارگی جنگ‌زدگان، به «هنجاری ویرانگر» تبدیل شد.
وزیر خارجه آمریکا، ایران را در کنار کشورهای میانمار (برمه)، چین، اریتره، کره شمالی، سودان، عربستان سعودی، ترکمنستان و ازبکستان، در فهرست «نگرانی ویژه» (سی‌پی‌سی) قرار داده است.
وزارت خارجه آمریکا هر سال نام کشورهایی را که در مورد آنها «نگرانی ویژه» یا «جدی» وجود دارد اعلام می‌کند که ایران از سال ۱۹۹۹ در میان این کشورها بوده است.
وزیر خارجه آمریکا، درمورد ایران بار دیگر بر تشدید محدودیت‌ها در عرصه‌های گوناگون و از جمله در باره اقلیت‌های مذهبی مانند مسیحیان و بهاییان تاکید کرده است.
آقای کری ازجمله به وضعیت شهروند ایرانی–آمریکایی، شبان سعید عابدینی، فعال مسیحی تبشیری، اشاره کرد که همچنان در زندان است.
او گفت «مقام‌های دولت ایران، سعید عابدینی را صرفن به خاطر باورهای دینی او به هشت سال زندان محکوم کرده‌اند و دولت آمریکا همچنان بر آزادی او تلاش خواهد کرد.»
«نقض» موارد متعددی از حقوق اولیه ایرانیان، از جمله حق برخورداری از آزادی مذهبی و مواردی دیگر ۴۴ صفحه از گزارش سالیانه را به خود اختصاص داده است.
این گزارش سالیانه با اشاره مختصر به پیشینه قانونی حقوق افراد و سیستم حکومتی می‌گوید که دشواری‌های مربوط به حقوق بشر در ایران شامل زمینه‌هایی مانند ناپدید شدن‌ها، رفتار غیر انسانی، ستمگرانه، تحقیرآمیز و یا مجازات‌هایی که قوه قضاییه برای قطع اعضای بدن و یا مجازات شلاق و ده‌ها مورد آزار و حبس‌های انفرادی طولانی مدت و مرگ‌هایی که در زمان زندان شامل زندانیان می‌شود، محدود نیست؛ دستگیری‌های خودسرانه، بدون آنکه به زندانیان اجازه تماس با دنیای خارج داده شود، نبود دادگستری مستقل و دادگاه‌های صالح و نبود محاکمه‌های عادلانه که در مواقعی به مجازات اعدام متهمان منتهی می‌شود؛ وجود انبوه زندانیان سیاسی، دستگیری روزنامه نگاران، دخالت‌های عامدانه در امور شخصی و خصوصی و حتی ورود به خانه‌های آنان، محدود کردن شدید آزادی‌های بیان و قلم و آزادی آکادمیک و محدودیت در برگزاری گردهمآیی‌ها و آیین‌های مذهبی از جمله دشواری‌های دیگری است که در ارتباط با شرایط امروز ایران وجود دارد.
گزارش طولانی دولت آمریکا به طور مشروح، به موارد گوناگونی از آنچه «نقض» حقوق جهانشمول ایرانیان می‌نامد، مانند محروم ساختن اجباری و غیرقانونی افراد از حق زندگی که «به شکل کشتن و اعدام تجلی می‌یابد» پرداخته و «مرگ سوال‌برانگیز» افشین اسانلو را «به دنبال شکنجه‌های شدید» در زندان رجایی شهر کرج، به عنوان نمونه ذکر کرده است.
این گزارش همچنین ناپدید شدن‌ها و شکنجه مخالفان و یا فعلان مدنی و نقش نیروهای انتظامی و ماموران امنیتی در این گونه موارد را مورد تاکید قرار داده و اضافه می‌کند که «آزادی مدنی در ایران امروز، از هیچگونه ارج و احترامی برخوردار نیست».
گزارش سالانه دولت آمریکادر مورد ایران، به محدودیت‌های استفاده از اینترنت هم پرداخته و گفته است که حکومت دستیابی به اینترنت را همچنان محدود نگاه داشته و براساس تخمین اتحادیه بین المللی مخابرات، تنها ۲۶ درصد افراد قادر به استفاده از اینترنت هستند.
این گزارش، از فساد و نبود شفافیت در سازمان‌های دولتی و حکومتی، و نیز در مورد کردار دولت جمهوری اسلامی در قبال پژوهش‌های بین‌المللی و غیردولتی در باره نقض حقوق بشر در ایران انتقاد کرده و به موضوع حقوق زنان و کودکان ایرانی و نادیده گرفتن شدن آنها هم به‌طور مشروحی پرداخته است.
در گزارش سال گذشته «آزادی مذاهب در جهان» نیز ایران به مواردی مانند «زیرپا گذاشتن پی‌درپی آزادی‌های اقلیت‌های مذهبی»، «بازداشت و آزار باورمندان و نوکیشان مذاهب و دین‌های گوناگون» و «ایجاد فضای ترس و هراس» متهم شده است.
دولت ایران انتقادها به وضعیت آزادی عقیده، دین و مذهب را در ایران رد می‌کند. گزارش‌های سالیانه وزارت خارجه آمریکا نیز خود معمولا با انتقادهای تندی از سوی مقام‌های حکومتی ایران روبه‌رو می‌شود. پیشتر در مواردی وزارت خارجه ایران، این گزارش سالیانه را «نشانه اسلام‌هراسی» و «رفتار دوگانه» نامیده بود.
گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در مورد چگونگی محدودیت‌های مذهبی در سال ۲۰۱۳ میلادی، عرصه‌های گسترده‌ای از نقض حقوق انسان‌ها در کشورهای گوناگون را دربر می‌گیرد.


به گفته وزیر خارجه آمریکا، تقریبن در تمام چهارگوشه گیتی، میلیون‌ها مسیحی، مسلمان، هندو و باورمندان سایر آیین‌ها، از ترس و وحشت، آواره، و مجبور به ترک شهر ودیار خود شده‌اند.

.

بازداشت شش نفر از پیروان یارسان در همدان

خبرگزاری هرانا – شش تن از پیروان یارسان (اهل حق) در شهر همدان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
بنا‌به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طی روز دوشنبه شش مرداد ماه نیروهای امنیتی شهر همدان ابتدا با مراجعه به منزل عین الله یاری، وی و دو فرزندش به نام‌های پگاه یاری ۲۳ ساله و امیرحسین یاری ۱۴ ساله را بازداشت کرده و به مکان نامعلومی انتقال دادند.
در ادامه بازداشت‌ها مجتبی نوروزی و بحرعلی فرهادی و همسرش سحرناز افروزی نیز بازداشت شده‌ و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
تا لحظه تنظیم این خبر از علت این بازداشت‌ها و سرنوشت بازداشت شدگان اطلاع دقیقی در دست نیست.

انیمیشن ازدواج «عایشه کودک و محمد » ساخته شد !

انیمیشن «عایشه. و محمد» تلاش دارد به طور مستقیم موضوغ محمد و ازدواج او با عایشه به عنوان دختر بچه‌ای ۹ ساله را زیر سؤال ببرد. سازنده فیلم ابراز امیدواری کرده که مسلمانان بتوانند در برابر ساخت چنین انیمیشنی منطقی باشند و احساسات او را درک کنند.

به گزارش آژانس خبر مسیحیان ایران «‌محبت نیوز»  ، انیمیشن «عایشه و محمد» چندی پیش همزمان با روز استقلال آمریکا در شماری از کشورها نمایش داده شد.
به نقل از مهر، "عمران فراست" کارگردان این فیلم در مقاله ای از خطر اسلام رادیکال سخن می گوید و در توجیه فیلم خود می‌نویسد: " امروز تقریبن بزرگترین خطری که امنیت و ثبات تمامی کشورهای غیرمسلمان را نیز تهدید می کند، اسلام رادیکال است."
وی با نقل قولی از تونی بلر که چندی پیش در سخنرانی وی در لندن ایراد شد، یادآوری می‌کند: امروز دیگر نقطه ای از جهان نیست که تحت تاثیر اسلام‌گراها و ایدئولوژی آنها نباشد و این ایدئولوژی هر روز در حال بزرگتر شدن است. این ایدئولوژی امکان صلح و ادامه حیات در حوزه جهانی را غیرممکن می سازد.
سازنده فیلم «عایشه و محمد» می افزاید: در چنین شرایطی وضعیت زنان بیش از همه در خطر است و به ویژه زنان مسلمان قربانیان اصلی اسلام هستند. او از افغانستان، عربستان سعودی و ایران و دیگر جوامع اسلامی به عنوان نمونه هایی برای این مدعا نام می برد و وضعیت نیجریه و ربوده شدن دختران مدرسه ای توسط گروه بوکو حرام را نیز به استدلالش اضافه می کند .
این فیلم که قرار است به چند زبان ترجمه شود چهارم جولای و در روزی که به عنوان روز استقلال آمریکا شناخته می‌شود به زبان انگلیسی به نمایش درآمد. این فیلمساز فیلم قبلی خودش را نیز با عنوان «معصومیت جهاد اسلامی» پیش از این در چنین روزی اکران کرده بود تا  از قربانیان بی گناه آمریکایی در برابر اسلام رادیکال دفاع کرده باشد. او 11 سپتامبر و قربانیان این حمله تروریستی را عامل ساخته شدن این فیلم خوانده است.
فراست ضمن تشکر از همه افرادی که با وی در ساخت این فیلم همکاری کرده اند می گوید لارس هدگارد (کارتونیست دانمارکی) و اینگرید کارلکوییست به دلیل نگرانی از واکنش مسلمانان نمی خواستند با این فیلم همکاری کنند، اما من نمی توانم به این دلیل از بردن نام آنها و نقشی که در ساخته شدن فیلم داشتند، خودداری کنم.
این فیلم که از محصولات «ریل اسلام تی وی» (تلویزیون اسلام واقعی) است، در بخش معرفی سازنده فیلم از عمران فراست چنین نام می برد: فراست یک مسلمان سابق پاکستانی است که اکنون در اروپا زندگی می کند. او تاکنون سه فیلم تولید کرده که شامل «پیامبر معصوم»، «معصومیت جهاد اسلامی» و «عایشه و محمد» می شود.
او همکارانی نیز برای ساخت آخرین فیلمش داشته که شامل هانس ارلینگ جنسن از دانمارک، شرکت «پولیتیکالی اینکورکت» از آلمان، سازمان «اسلامی شدن نروژ را متوقف کنید» از نروژ و «شورای اسلامی هلند» از هلند بوده است.
در این سایت از همه افرادی که می توانند به ترجمه این فیلم به زبان مادری شان همراهی کنند درخواست شده تا نسبت به این کار اقدام کنند تا این فیلم را همه بتوانند ببینند.
در این فیلم  در حالی که محمد پیامبر مسلمانان با چهره ای سالخورده و با محاسن سفید (در پنجاه و چند سالگی) تصویر شده اند، عایشه در قالب کودکی 9 ساله تصویر شده که در برابر ایشان به زانو درآمده است.
از واکنش مسلمانان و گروه‌های اسلامی نسبت به ساخت و اکران این انیمیشن تاکنون خبری در دست نیست ولی لینک‌های مربوط به انیمیشن در برخی سایت‌ها حذف و اینگونه عنوان شده که این کلیپ‌ها در پی فشار گروه‌های اسلامی حذف شده است.
«فراست»، کارگردان این انیمیشن  ابراز امیدواری کرده که مسلمانان بتوانند در برابر ساخت چنین انیمیشنی منطقی باشند و احساسات او را درک کنند.
این فیلم تاکنون به زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، سوئدی و اسپانیایی ترجمه شده است.
درحالی که خبر انتشار این فیلم به صورت آنلاین در سایت های متعددی منتشر شده، کامنت هایی که بر این خبر گذاشته شده نیز خواندنی است.
در حالی که برخی از هواداران این فیلم از آن به عنوان آزادی بیان یاد می کنند و نوشته اند که احتمالا باید دست اندرکاران ساخته شدن این فیلم پس از این به صورت مخفیانه زندگی کنند و خانواده شان در خطر باشند و اوباما نیز احتمالا نمایش آن را تقبیح می کند، پاسخ های دیگری نیز به آن داده شده و چنین استدلال کرده اند: پادشاهان اروپایی نیز در همان مقطع 5 همسر و 13 فرزند داشتند و ازدواج شاهزادگان اروپایی نیز تقریبا در همین سنین صورت می گرفت...

وضعیت نامناسب زندانیان سیاسی در زندان ارومیه

خبرگزاری هرانا- وضعیت هفت تن از زندانیان سیاسی کرد محبوس در زندان ارومیه وخیم می باشد.  ”علی احمد سلیمان”، “مصطفی علی احمد”، “همن حسن زاده”، “علی افشاری”، “کیوان اسماعیلی مامدی”، “بهروز آلخانی” هفت زندانی کُردی هستند که در شرایط وخیم جسمی به سر برده و نیازمند مداوا در بیمارستان دارند.
بنا‌به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در حالیکه این شش تن همگی نیاز به مداوا و جراحی در خارج از زندان و در محیط بیمارستان دارند، از اعزام آنان به بیمارستان جلوگیری می شود و این امر شرایط جسمانی این افراد را شدیدا در مخاطره قرار داده است.
بر اساس این گزارش، “علی احمد سلیمان” از دیسک کمر و نارسایی بینایی دست و پنجه نرم می کند از هرگونه درمان در زندان اورمیه محروم است، “مصطفی علی احمد” ” از دیگر زندانیان سیاسی کرد در ارومیه نیز با بیماری سنگ کلیه  و عفونت کلیه مواجه است ولی مسئولان زندان از اعزام وی برای درمان جلوگیری می کنند.
“هیمن حسن زاده “دیگر زندانی سیاسی است که در زمان دستگیری به ضرب گلوله نیروهای امنیتی ایران زخمی شد و اکنون بر اثر شدت جراحات، دچار عفونت شده و دو انگشتش از کار افتاده اند، با اینحال در بین زندانیان عادی نگهداری می شود و تحت درمان قرار ندارد ، “علی افشاری” زندانی سیاسی محکوم به اعدام هم در زندان دریای ارومیه دچار عفونت جسمانی است و از حق درمان محروم مانده است.
“کیوان اسماعیلی مامدی” به دلیل عفونت دهان و چشم از ماسک استفاده می کند و گزارش شده با وجود آسیب های جدی تحت مراقب پزشکی قرار نمی گیرد.

۱۳۹۳ مرداد ۶, دوشنبه

تشدید فشارها و اذیت و آزارها علیه خادمین و نوکیشان مسیحی زندانی

بنابه گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران » فشارها و اذیت و آزارها علیه خادمین کلیسا و نوکیشان مسیحی زندانی در ایام ماه رمضان بصورت جنون آمیزی ادامه دارد.
روز دوشنبه ۳۰ تیر ماه رضا ربانی یکی از خادمین کلیسای کرج پس از ۵ هفته زندانی بودن در سلولهای انفرادی بند سپاه کرج که در دست بازجویان وزارت اطلاعات می باشد به سالن ۷ زندان مرکزی کرج منتقل گردید. او متعاقبا به شعبه ۶ دادگاه انقلاب کرج برده شد و توسط فردی به نام محمد یاری رئیس این شعبه مورد بدرفتاری و توهین و اذیت آزار قرار گرفت. محمد یاری خطاب به خادم کلیسا آقای ربانی گفت:«شما نجس هستید،شما مسیحیان صهیونیست هستید،شما جوانهای مردم را منحرف می کنید، بدترین شرایط را باید برای شما مهیا کرد» سپس این فرد یک قرار ۱۰۰ میلیونی برای خادم کلیسا صادر کرد. محمدیاری همچنین گفت :که بزودی پرونده ات به دادگاه می رود و همانجا حکمت صادر خواهد شد.


خادم کلیسا رضا ربانی در طی مدتی که در سلولهای انفرادی شکنجه گاه وزار اطلاعات در زندان کرج بود مورد شکنجه های جسمی و روحی قرار داشت. از جمله شکنجه هایی که بازجو خلج علیه او بکار می برد در حالی که خادم کلیسا با دست بند و پابند و چشم بند بود با کشیدن کش به سمت صورت او رها می کرد این شکنجه برای مدتی طولانی ادامه می یافت.
شیوه های غیر انسانی دیگری که بازجو خلج علیه خادم کلیسا بکار می برد. خادم کلیسا را تحت عنوان اینکه می خواهند او را به دادگاه ببرند وی را در ماشینی قرار داده بودند و در فاصله چند متری منازل نوکیشان مسیحی در کرج پارک می کردند و طوری او را در ماشین قرار می دادند که نوکیش مسیحی او را ببیند و به نوکیشان مسیحی می گفتند که او شما را لو داده است و از این طریق سعی در ایجاد بی اعتمادی و تخریب شخصیت خادم کلیسا می نمودند.
بازجو خلج با پرونده سازی دروغین و واهی سعی دارد که این خادم کلیسا را به محکومیتهای سنگین زندان محکوم کند.
از طرفی دیگر خادم دیگر کلیسای کرج آقای امین خاکی که زمستان سال گذشته دستگیر شده بود همچنان در زندان کارون اهواز بصورت بلاتکلیف بسر می برد. همچنین ۲ نوکیش مسیحی دیگر به نام های حسین بارون زاده و رحمان بهمن که در حال حاضردر زندان دزفول زندانی هستند از زمستان سال گذشته در بلاتکلیفی بسر می برند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، شکنجه ، اذیت و آزار،توهین و پرونده سازی و بلاتکلیفی هموطنان نوکیش مسیحی را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشرو گزارشگر ویژه ادیان و مذاهب خواستار دخالت برای پایان دادن به اذیت و آزار و آزادی فوری و بدون قید و شرط تمامی هموطنان مسیحی زندانی است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۴ مرداد ۱۳۹۳

عکس: ‏تشدید فشارها و اذیت و آزارها علیه خادمین و نوکیشان مسیحی زندانی

بنابه گزارشات رسیده به « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران » فشارها و اذیت و آزارها علیه خادمین کلیسا و نوکیشان مسیحی زندانی در ایام ماه رمضان بصورت جنون آمیزی ادامه دارد.
روز دوشنبه ۳۰ تیر ماه رضا ربانی یکی از خادمین  کلیسای کرج پس از ۵ هفته  زندانی بودن در سلولهای انفرادی بند سپاه کرج که در دست بازجویان وزارت اطلاعات می باشد به سالن ۷ زندان مرکزی کرج منتقل گردید. او متعاقبا به شعبه ۶ دادگاه انقلاب کرج برده شد و توسط فردی به نام محمد یاری رئیس این شعبه مورد بدرفتاری و توهین و اذیت آزار قرار گرفت. محمد یاری خطاب به خادم کلیسا آقای ربانی گفت:«شما نجس هستید،شما مسیحیان صهیونیست هستید،شما جوانهای مردم را منحرف می کنید، بدترین شرایط را باید برای شما مهیا کرد» سپس این فرد یک قرار ۱۰۰ میلیونی برای خادم کلیسا صادر کرد. محمدیاری همچنین گفت :که  بزودی پرونده ات به دادگاه می رود و همانجا حکمت صادر خواهد شد.
 
 
خادم کلیسا رضا ربانی در طی مدتی که در سلولهای انفرادی شکنجه گاه وزار اطلاعات در زندان کرج بود مورد شکنجه های جسمی و روحی قرار داشت. از جمله شکنجه هایی که بازجو خلج علیه او بکار می برد در حالی که خادم کلیسا با دست بند و پابند و چشم بند بود با کشیدن کش به سمت صورت او رها می کرد این شکنجه برای مدتی طولانی ادامه می یافت.
شیوه های غیر انسانی دیگری که بازجو خلج علیه خادم کلیسا بکار می برد. خادم کلیسا را تحت عنوان اینکه می خواهند او را به دادگاه ببرند وی را در ماشینی قرار داده بودند و در فاصله چند متری منازل نوکیشان مسیحی در کرج پارک می کردند و طوری او را در ماشین قرار می دادند که نوکیش مسیحی او را ببیند و به نوکیشان مسیحی می گفتند که او شما را لو داده است و از این طریق سعی در ایجاد بی اعتمادی و تخریب شخصیت خادم کلیسا می نمودند.
بازجو خلج با پرونده سازی دروغین و واهی سعی دارد که این خادم کلیسا را به محکومیتهای سنگین زندان محکوم کند.
از طرفی دیگر خادم دیگر کلیسای کرج آقای امین خاکی که زمستان سال گذشته دستگیر شده بود همچنان در زندان کارون اهواز بصورت بلاتکلیف بسر می برد. همچنین ۲ نوکیش مسیحی دیگر به نام های حسین بارون زاده و رحمان بهمن  که در حال حاضردر زندان دزفول زندانی هستند از زمستان سال گذشته در بلاتکلیفی بسر می برند.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، شکنجه ، اذیت و آزار،توهین و پرونده سازی و بلاتکلیفی هموطنان نوکیش مسیحی را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشرو گزارشگر ویژه ادیان و مذاهب خواستار دخالت برای پایان دادن به اذیت و آزار و آزادی فوری و بدون قید و شرط تمامی هموطنان مسیحی زندانی است.
 
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۴ مرداد ۱۳۹۳‏

محسنی اژه‌ای: دلیلی برای رفع حصر رهبران «فتنه» وجود ندارد

دادستان کل ایران، می‌گوید که دلیلی برای رفع حصر رهبران جنبش سبز وجود ندارد بلکه آنان باید «تاوان جرم و گناه بزرگی که مرتکب شده‌اند» را پس بدهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، دادستان کل کشور، روز یک‌شنبه ۵ مرداد گفت: «سران فتنه نه تنها نباید رفع حصر شوند بلکه باید ترتیباتی شود تا آنها تاوان جرم و گناه بزرگی که مرتکب شده‌اند را پس بدهند.»
به گزارش خبرگزاری تسنیم آقای اژه‌ای این سخنان را در واکنش به «تلاش برخی جریان‌ها» برای رفع حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد گفته‌است.
در هفته‌های گذشته درخواست علی مطهری، نماینده تهران، از آیت الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، برای رفع حصر رهبران جنبش سبز واکنش برخی از محافظه‌کاران ایران را سبب شد.
به گفته آقای مطهری، رهبر جمهوری اسلامی در پاسخ به این درخواست «جرم مهدی کروبی و میرحسین موسوی، را بزرگ» توصیف کرده و گفته که در صورت محاکمه این دو، حکم سنگینی در انتظارشان خواهد بود.
حمید روحانی، از روحانیون محافظه‌کار، ۱ مرداد ۱۳۹۳ در نامه شدیداللحنی خطاب به علی مطهری، وی  را به «وابستگی باندی، بیگانگی از ملت، فقر علمی و فرهنگی و فقدان معنویت» متهم کرده بود.
وی همچنین خطاب به علی مطهری متن توصیه لقمان به فرزندش را به زبان عربی نوشته بود که ترجمه آن در زبان فارسی به این شرح است: «و در راه‌رفتن خود میانه‌رو باش، و صدایت را آهسته ساز، که بدترین آوازها بانگ خران است.»
علی مطهری ۴ مرداد ۱۳۹۳ در پاسخ به حمید روحانی نوشت: «چرا اینقدر از مطرح شدن موضوع حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی وحشت دارید و از آن فرار می‌کنید؟»
وی اضافه کرد: «آیا جز این است که از بررسی و تحقیق درباره فتنه سال ۸۸ چه در قالب محاکمه علنی آقایان موسوی، کروبی و احمدی‌نژاد و چه به صورت دیگر، به شدت هراس دارید و می‌ترسید که بسیاری از حقایق برای مردم آشکار شود و زحمات چند ساله شما و دوستانتان در کتمان و قلب حقایق بر باد رود؟»
«فتنه» واژه‌ای است که مسئولان جمهوری اسلامی از آن برای اشاره به اعتراضات به نتایج انتخابات ۸۸ استفاده می‌کنند.
غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، دادستان کل ایران، روز یک‌شنبه در ادامه سخنان خود همچنین گفت که «نظام با تمام سعه‌صدر خود با سران فتنه برخورد کرده‌است و دلیلی برای رفع حصر وجود ندارد.»
آقای محسنی اژه‌ای اضافه کرد: «سران فتنه جان مردم را به خطر انداختند و در فتنه برخی کشته شدند که اینها در این مسائل شریک هستند و تا زمانی که جبران و توبه نکنند و در مقابل ظلمی که کردند اقدامی انجام ندهند، چرا باید رفع حصر شوند؟»
پیش از این نیز برخی از مسئولان جمهوری اسلامی تقاضای «توبه» میرحسین موسوی و مهدی کروبی را مطرح کرده بودند.
به گفته دختران میرحسین موسوی، وی در واکنش به این درخواست‌ها آذرماه سال ۹۲ گفته بود: «آن‌ها مرا می‌شناسند و می‌دانند وقتی به نتیجه برسم که سفید، سفید است، نمی‌توانند تحت هیچ فشاری وادارم کنند که بگویم سیاه است.»
محمدتقی کروبی، فرزند مهدی کروبی، نیز روز دوشنبه، ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ گفته بود که پدرش «نزد خدایان زمینی توبه نمی‌کند.»
غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور

رادیو فردا

پیشتر در این و از سوی رسانه‌ها اعلام شد که هشت فعال شبکه اجتماعی «فیس‌بوک» از سوی دادگاه انقلاب اسلامی در مجموع به ۱۲۷ سال زندان محکوم شده‌اند.
این گزارش حاکی است شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، این هشت جوان فعال در فیس‌بوک را به اتهاماتی از جمله «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «توهین به مقدسات» و«توهین به سران قوا» و «توهین به اشخاص» در مجموع به حدود ۱۲۷ سال حبس محکوم کرد.
این افراد تعدادی صفحه در فیس بوک را مدیریت می کردند که از تیر ماه سال ۹۲ خورشیدی با پیگرد قرارگاه ثارالله یکی از قرارگاه‌های امنیتی سپاه پاسداران روبرو شدند و پس از آن با حکم دادستانی، دستگیر و بازداشت شدند.
رادیو فردا با داریوش تقی‌پور، همسر خانم رویا صابری‌نژاد نوبخت که از متهمان این پرونده است، گفت وگو کرده است.
لطفا خود معرفی کنید.
من داریوش تقی پور هستم، همسر خانم رویا صابری نژاد نوبخت که برای دیدار خانواده‌اش به ایران رفته بود و در ایران به خاطر مسایل فیس‌بوک و کامپیوتر، بازداشت شده بود.
چه فعالیتی در فیسبوک داشتند که منجر به بازداشت‌شان شد؟
همسرم روی کامپیوتر و با فیس‌بوک با چند نفر آشنا شده بود و برای دیدار با همین دوستان فیس‌بوکی، به شیراز رفته بودند و آن‌جا دستگیر شدند. گفتند به خاطر این‌که خط قرمز را رد کرده و یک سری مسائل نوشته و یک سری مسائل را همخوان (شیر) کرده که این کار نباید انجام می‌داده است.
در این پرونده، گفته شده برای هشت متهم، به طور مجموع‌ ۱۲۷ سال زندان برایشان صادر شده، برای همسر شما چند سال حکم زندان داده‌اند؟
بهشان گفتند ۲۰ سال.
آیا همسر شما فعالیت سیاسی هم داشته؟
نه. نه خود من، نه خانواده من و نه خانواده رویا (همسرم) هیچ‌کدام مان مسائل سیاسی اصلا‌ نداریم و واقعا هم وابستگی به هیچ‌ گروه یا شخصی هم نداریم. آدم‌هایی هستیم که سرمان توی زندگی خودمان است. ما چون بچه دار هم نمی‌شویم، فقط زندگی خودمان است. من و رویا. همین. پدر و مادر همسرم فوت کرده‌اند و ایشان فقط یک خواهر دارند که او هم سالمند و بیمار و نیازمند مراقبت است.
شما و همسرتان مقیم انگلیس بودید که حالا همسرتان بعد از بازگشت به ایران بازداشت شد. آیا شما از مقامات ایران درخواست کمک کردید یا از مقامات انگلیس پیگیری کردید؟
ما همه ایرانی هستیم و اصولا‌ دوست داریم مسئله‌مان توی خود ایران حل شود و  دست گدایی برای خارجی دراز نکنیم. از مسئولان می‌خواهم کمک کنند، منظورم مسئولان ایران است. من نمی‌خواهم از کشور بیگانه کسی کمک کند. من حتی برای آقای ظریف (وزیر خارجه ایران) و برای آقای روحانی (رییس جمهوری ایران) در فیسبوک شان نوشتم و توضیح دادم. به خاطر این‌که خانم من برای خواندن زبان انگلیسی به کالج می‌رفت و اوقات بیکاری و از راه کامپیوتر و فیس‌بوک، با چند نفر آشنا شده و خب اشتباه کرده. حتی من به مقام رهبری نامه نوشتم. برای رییس دستگاه قضایی نامه نوشتم. حالا نمی‌دانم رسیده بهشان نرسیده. حتی به رویا گفتم و از زندان برایشان نوشته است. حالا یک اشتباه کرده، واقعا باید اینقدر تاوان بدهد؟
آیا وکیلی پیگیر پرونده همسرتان هست؟
بله ایشان وکیل دارند و وکیلشان پیگیر پرونده شان هست. چون توی پرونده این‌ها هشت نفر هستند. از جوان ۱۸ ساله دارد تا آدم ۴۵ و ۵۰ ساله. همه متهمان پرونده از کمترین که هفت سال زندان است، تا بیشترین که بین ۲۰ تا ۲۱ سال زندان است، محکوم شدند.
من یک خانمی را دیدم برای فرزندش آمده بود که ۱۹ ساله و دانشجو بود. واقعا‌ خانواده محترمی بودند. یک خانواده دیگر از شیراز آمده بودند که واقعا‌ اگر می‌دانستند برای نوشتن چنین چیزهایی در فیس‌بوک چنین اتفاقی می‌افتد، اصلا دست به کامپیوتر نمی‌زدند. یکی از هشت متهم این پرونده، مجروح جبهه است. حالا یک چیزی نوشتند در فیسبوک یا شر کردند یا هرچی.
این هشت تا خانواده دارند، پدر دارند، مادر دارند.، زن و بچه دارند. واقعا‌ یک رافت اسلامی کنند که همه شان برگردند به آغوش خانواده هایشان. ولی من به شما قول می‌دهم طوری شده که زن من کامپیوتر می‌گذاری جلویش حالش به هم می‌خورد. رویا یک زن خانه‌دار است و همین‌طور واقعا چیزهای مذهبی توی خون ما است. ولی به خاطر یک اشتباهی که کرد نباید آن مجازات را برایش کنند. چون فقط ایشان تنها مجازات نمی‌شود. من هم دارم مجازات می‌شوم. من حدود ۵۰ سالم است. رویا هم ۴۸ سالش است. بخواهند ۲۰ سال زندانی بهش بدهند واقعا‌ً‌ این مشکل است. عمرما اینقدر طولانی نمی‌شود که بخواهیم بعد از ۷۰ سال بخواهیم دوباره زندگی را شروع کنیم. واقعا‌ً این زندانی که به این هشت نفر دادند همه‌اشان را نابود می‌کنند. جوانی که ۲۱ سالش ۲۲ سالش هست می‌خواهد زندگیش را شروع کند بعد از ۲۰ سال می‌شود جوان ۴۲ ساله. از تحصیلش مانده. چون دو سه نفرشان دانشجو بودند. خب بچه ۱۸ ساله هیچ‌کدام از اینها اسلحه نمی‌دانند چیست. این‌ها بچه‌های همین انقلاب اند. 

۱۳۹۳ مرداد ۵, یکشنبه

بی خبری مطلق از وضعیت وحید رنجبر فعال دانشجویی

خبرگزاری هرانا- با وجود گذشت ۱۴ روز از دستگیری وحید رنجبر، عضو ارشد شورای صنفی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان، هیچ خبری از وضعیت بازداشت این فعال دانشجویی در دسترس نیست و پیگیری های انجام شده برای یافتن محل دقیق بازداشت وی بی نتیجه مانده است به طوری که تا کنون اجازه هیچگونه ملاقات یا برقراری تماس تلفنی به این دانشجوی ممتاز رشته تاریخ داده نشده است.
به گزارش دانشجو نیوز گمان میرود وی به بازداشتگاه اداره اطلاعات زاهدان که مملو از افراد خطرناک وابسته به گروهکهای تروریستی و تکفیری است منتقل شده است.
وحید رنجبر که پس از انجام یک هفته بازجویی روزانه، سرانجام در روز ۲۳ تیرماه ۹۳ توسط اداره اطلاعات شهرستان زاهدان بازداشت شده است بشدت از بیماری زخم معده رنج میبرد و طبق گزارش ها وی پیش از بازداشت، در مدت بازجویی ها  دچار خونریزی شدید معده شده و نسبت به سلامتی این دانشجو نگرانی های فراوانی وجود دارد.
گفتنی است طی سال جاری با هماهنگی برخی مسئولان دانشگاه سیستان و بلوچستان، تعدادی از اساتید و بسیاری از فعالین دانشجویی این دانشگاه در سکوت مطلق خبری به اداره اطلاعات زاهدان احضار شده و تحت بازجویی قرار گرفته اند.
شایان ذکر است برخی فعالین سابق دانشجویی این دانشگاه معتقدند حجم فشارهای امنیتی فعلی وارده به این دانشگاه، بسیار گسترده تر از دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد است.

روزنامه قانون مجرم شناخته شد

خبرگزاری هرانا- دادگاه رسیدگی به اتهامات مدیران مسوول روزنامه قانون، خبرگزاری فارس و سردبیر ایران ورزشی صبح یکشنبه در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی برگزار شد.
به گزارش ایرنا،  هیات منصفه مطبوعات استان تهران، مدیر مسوول روزنامه «قانون» را در عناوین اتهامی نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و انتشار مطالب خلاف عفت عمومی مجرم شناخت و مستحق تخفیف در مجازات ندانست.
همچنین در این دادگاه به پرونده خبرگزاری فارس با عناوین اتهامی نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، افترا و تخلف از مصوبات شورای عالی امنیت ملی رسیدگی شد که هیات منصفه مطبوعات متهم را در هیچ یک از عناوین اتهامی مجرم نشناخت.